SVI U ŠOKU: DRAGANA MIRKOVIĆ IMALA UDES!!! Zadržana u bolnici…

Estrada

Folk pevačica Mirkovićeva u saobraćajnoj nesreći koju je doživela pre nedelju dana je zadobila ozbiljniju povredu, zbog koje će morati da se oporavlja naredna tri meseca…Saobraćajna nesreća koju je Dragana Mirković doživela sa suprugom Tonijem Bijelićem nažalpst nije prošla bez težih povreda.

Naime, folk pevačica povredila je kičmu, zbog čega će se oporavljati naredna tri meseca. Iako se u medijima pronela vest da je posle ukazane lekarske pomoći puštena na kućno lečenje, ona se i dalje nalazi u bolnici i još se ne zna koliko će tamo ostati…. Njen muž Toni prošao je s lakšim povredama.

Od udesa u kojem je uništen prednji deo Draganinog automobila “majbah”, vrednog pola miliona evra, je prošlo sedam dana, a pevačica je tek sad smogla snage da progovori o traumatičnim trenucima kroz koje je prošla.

” Nisam mogla da se javim ranije. Toniju i meni se 10. juna, negde posle 15 časova, u Austriji dogodila saobraćajna nesreća. Udes je izazvao minibus koji je naleteo na nas. Nismo mogli da ga izbegnemo”  kazala je Dragana i an to je još dodala:

” Još sam u bolnici, povredila sam kičmu i predstoje mi tri meseca oporavka. Zbog ljudi kojima je iskreno stalo do mene želim da kažem da ću biti dobro i da svima zahvaljujem na brizi” kazala je Dragana na kraju, njun svakodnevno posećuju suprug, deca i prijatelji.

Otkako je doživela sudar, uz pevačicu su i njene brojne kolege koje joj pružaju podršku da se što pre oporavi. Ona je u kontaktu i s velikim brojem fanova koji žele da ona u bude dobro.Podsetimo, udes se dogodio kad se Dragana vraćala s nastupa u ciriškoj diskoteci “Fejs”. Tada je rečeno da su ona i Toni zadobili lakše povrede, ali je sada jasno da ipak, bar za nju, nije bilo tako bezazleno…

Plus

Podijeli članak: