Svi te pljuju Slobodane, uništio si moj život: Kija i Sloba prvi put razgovarali nasamo SAT I PO, isplivale mnoge neprijatne tajne!!!

Rijaliti

Nakon velikog  rusvaja koji je u “Zadruzi“ nastao kada je sinoć ušla Kija Kockar, Sloba i njegova supruga u gluho doba noći su se konačno osamili, i sjeli za sto da sve rasprave….  Celo vreme je uglavnom Kija pričala, a Sloba je stalno ponavljao da je sve njegova krivica.

  “Ogovaraš me sa svojom ljubavnicom! Sa onom tvojom đevojkom, koja me uzima u usta i kada ti nisi tu! Rekla je milion stvari, svaki dan! To su priče u kojima se ja spominjem jako ružno. Sam si sebe pokopao! Ne želim nikome ono što sam preživela! Poslije sedam dana si me prevario…. Svi te pljuju u Zrenjaninu zbog ovoga. Mi smo iz istog grada, Slobodane, ljudi su u šoku! Što ti je ovo trebalo? Meni je žao!”  kazala je Kija koja je u nekoliko navrata pomenula da Slobi nikada nije oprostila “ono što je uradio poslije dvije godine njihove veze“, a Radanović se samo branio riječima: “Ništa se tada nije dogodilo”, pa je prilično jasno da se radilo o drugoj ženi.

” Imala sam košmare. Tvoja greška je uništila moj život. Hvala ti! Slobodane, ja sam bila kod tvojih roditelja! Žao mi je što si pljunuo po svemu što smo radili…. To se tako ne radi. Ti si za mene loš čovjek, ja mogu da te pljunem. Nisam bila spremna na javno poniženje. To nikome ne želim. Zamisli da imamo djecu? Kako to djetetu da objasnim”? kazala je Kristina koja je demantovala da je u lošim odnosima sa Slobinom porodicom.

” Da li je moguće da ti meni nisi smio da kažeš da hočeš da se razvedeš? Ti pobjegneš u rijaliti i poslije sedam dana to uradiš! Zašto na takav način? Meni je to srušilo cijeli svijet! ” kazala je Kija koja je potom pomirljivo i dodala: “Nema veze, mi smo navikli da živimo kao brat i setra, tako ćemo i ovde“…

 

“Znam da se tako ne radi, ali desilo se. Ja sam čovjek, nisam robot. Ti misliš da bih ja to uradio da sam imao normalnu vezu i porodicu? Možda bi se to desilo i ranije da me je neka napolju privukla. Ja sam se ovdje zaljubio”  – pravdao se Sloba…

(Telegraf.rs)

Podijeli članak: