SVI SU ZANIJEMILI NAKON KRISTIJANOVE IZJAVE: Balerina će završiti kao mala Tijana Jurić

Estrada

Nakon što je Novica Zdravković napustio imanje, Kristijan je sa Ognjenom komentarisao pethodno veče. On se osvrnuo na bračnu noć, kao i na balerinino ponašanje.

“Malo se opustila situacija. Ja svima kažem sve u lice, a ovi momenti pokazuju sve ono što tvrdim o njima. VIP ličnosti ne mogu ovako da se ponašaju. Mislim da će strasti više da se upale. Tenzija između Zorice i palčice ne može da se smiri, to će biti verbalni rat do kraja”, kazao je Kristijan Golubović koji se potom osvrnuo na noć u hotelu. On zna da većina farmera misli da je on spavao sa Stanijom.

“Ne mogu zarad velikog šoua da imam se*s sa Stanijom. Moja žena je moja svetinja i moja kćerka. Jedva čekam da vidim prve zubiće i koliko je napredovala. Ona je moje svjetlo na kraju tunela”

kazao je Kristijan koji tvrdi da mu žene dolaze same i da mu one pokazuju kako treba da se ponaša prema njima.

“To što se one glođu oko mene, vidjeće da je džabe, jer ja odlazim u moju luku, kod one prave“, kazao  je on. On je još  dodao kako ga je balerina razočarala, jer mu je njeno ponašanje užasno.“ Ja sam joj rekao šta se dešava sa djevojkama koje se ponašaju kao ona, završe u bijelom roblju. Ona mi je čak pričala da je bila zarobljena protiv svoje volje. Može da završi kao mala Tijana Jurić, ne daj Bože. Balerina sama provocira muškarce, nameće im se da je odvedu u štalu i urade ko zna šta“, kazao je Golubović.
(Kurir)

Podijeli članak: