SVI SE UDRUŽILI DA POMOGNU JER JE NOSILA ČETVORKE: A onda se doznala nevjerovatna istina…

Ljubav

Par se upoznao preko interneta, a samo mjesec dana nakon upoznavanja, momku je rekla da nosi blizance. Uskoro je rekla da ipak nisu blizanci nego četvorke. Prijatelji su se angažovali da joj pomognu da prikupi odjeću i namještaj za bebe…

Barbara je od sugrađana tražila pomoć kako bi se ona i njen momak Paul pripremili na dolazak beba. Par iz Quebeka se upoznao na internetu, a ona mu je rekla da nosi blizance samo mjesec dana nakon što su se upoznali.

Prema kanadskoj CTV, mijenjala je broj beba, pa su prvo bile dvojke, onda trojke, a onda je rekla da nosi četvorke. Na jednoj Facebook stranici dokumentirali su Barbarinu trudnoću, da bi na kraju pokazali darove koje su dobili od komšija i lokalnih firmi.

– Iskoristio sam svoje privatne i poslovne kontakte kako bih im našao sponzore. Dali su joj odjeću i namještaj – kaže 35-godišnji Barbarin prijatelj za Toronto Sun.

Prva osoba koja je postala sumnjičava je Genevieve Laflamme koja je nedavno rodila trojke.

– Dala sam joj savjete kako se nositi s tim, gdje može dobiti finansijsku pomoć, gdje može dobiti sponzore za pelene – rekla je Genevieve za CTV.

Navodno, ona je počela ispitivati Barbaru, pa je našla rupe u njenoj priči. Jedan od najjasnijih primjera je kad je samo nekoliko dana prije termina došla i rekla da je ultrazvuk pokazao petorke.

Za prevaru je Barbarin momak doznao kad je stigao u bolnicu. Medicinska sestra odvela ga je u stranu i pokazala nalaz krvi njegove djevojke koji je pokazao da ona nije trudna.

Paul je prekinuo vezu s Barbarom, a ona je upućena na psihološku procjenu.

Podijeli članak: