SVI SE PODAVILI: Devojčica zbog selfija pobila porodicu!!

Vijesti

Jedanaestogodišnja devojčica se utopila danas u reci na severu Pakistana. Ona je u to vreme pokušavala da napravi selfi. Nažalost, pokušaju da je spasu utopili su se i njeni roditelji, saopštile su lokalne vlasti.
Ilustracija, Foto: Profimedia
” Nažalost ovi roditelji i njihovo dete utopili su se u veoma brzoj i dubokoj reci Kunar koja protiče kroz provinciju Hajber-Pahtunva, oko 200 kilometara severno od Islamabada, na kojoj se često organizuje rafting,” tako je prenela agencija AFP.

“Devojčica Safija Atif je pokušala da napravi selfi, ali se okliznula i pala u vodu”, rekao  je šef lokalne policije Aršad Kan. On je još dodao da su ovoj nesreći svedočili drugi turisti.

Safijina majka Šazija Atif  je odmah  skočila u reku da spase ćerku, ali ju je voda odnela, naveo je Kan, dodajući da je otac Husain Atif takođe skočio u reku kad je video kako mu se utapaju žena i ćerka, ali je i on na svu žalost  poginuo.

Tela žene i devojčice su pronađena, dok se za telom oca još uvek traga.

Roditelji su bili lekari iz provincije Pandžab, koji su poveli svoju porodicu na odmor u region gde se dogodila ovs nesreća.
Oni imaju još jednu devetogodišnju ćerku i šestogodišnjeg sina, koji su prisustvovali ovoj nesreći.

Alo!

Podijeli članak: