SVI DETALJI TRAGEDIJE U BEOGRADU: Prodavac lubenica preminuo nakon rasprave sa…

Vijesti

Ovaj slučaj je potresao celu Srbiju.

U blizini Vidikovačke pijace  oko 13.30 sati, nakon kraće rasprave sa pripadnicima Komunalne policije, jedan muškarac je nažalost preminuo. Naime,pokojnog Vladana Marinkovića (55), kako tvrdi njegova supruga Ljiljana Beljić, dvojica komunalaca su pokušala navodno da ga legitimišu kako bi mu napisala kaznu, poslije čega je uslijedila žučna rasprava.

“Ne znam šta im je zasmetalo. Za sve na ovoj pijaci imamo dozvolu, uredno smo sve plaćali. Navodno je paleta virila nekoliko centimetara.Mi ovdje prodajemo 14 godina, ni sa jednim komunalnim policajcem nikada  nismo imali problem sem sa njim”  govori ova zaista mnogo nesrećna žena.

Komunalac G. B. je, kako još govori supruga  Ljilja, bio veoma uporan da legitimiše njenog supruga, a pošto nije uspijevao, pozvao je policiju.

“Vladan mu je objašnjavao da je imao dva infarkta i da ne smije da se nervira. Međutim, ovaj mu je bez imalo stida poručio “da će doživjeti i treći” . Drugi komunalac je prišao mom mužu, unio mu se u lice i zakačio ga ramenom. Vladan je pao i nije mu bilo spasa” govori  Ljiljana.

Komunalci ipak tvrde: Nismo prekoračili nadležnost!

“Izražavamo žaljenje zbog nesrećnog slučaja koji se dogodio prilikom obavljanja redovne kontrole komunalnog reda. Jednom licu koje je vršilo nelegalnu prodaju naglo je pozlilo. U postupanju nismo prekoračili mjere iz svoje nadležnosti”  tako stoji u saopštenju Komunalne policije.

Supruga takođe tvrdi da svi prodavci godinama imaju problem s komunalcem G. B, prenosi Blic.

“Na ovoj pijaci imamo šest tezgi. Okomio se na nas jer neću da mu plaćam ručkove u “Žaru”. On ovdje ima ekipu koja mu plaća doručak, ručak i večeru pa njima ne piše kazne. Strašno je šta rade”  govori ožaloščena  Ljilja.

Smrt ovog nesretnog prodavca na pijaci je  izazvala veoma burne reakcije na društvenim mrežama.
(Kurir)

Podijeli članak: