Estrada
0

SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA! Oglasio se Đorđe David, Jelena ali i Ceca!

Sada je vec svima poznato da Jelena više neće biti deo žirija. Nova sezona popularnog muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće folk pevačica i Arkanova supruga Svetlana Ceca Ražnatović. Grand je izdao oficijalno  saopštenje u kome se zahvaljuju […]

Podijeli članak:
SVETLANA CECA RAŽNATOVIĆ U ŽIRIJU ZVEZDA GRANDA! Oglasio se Đorđe David, Jelena ali i Ceca!

Sada je vec svima poznato da Jelena više neće biti deo žirija.

Nova sezona popularnog muzičkog takmičenja “Zvezda Granda” počinje 18. septembra, a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće folk pevačica i Arkanova supruga Svetlana Ceca Ražnatović.

Grand je izdao oficijalno  saopštenje u kome se zahvaljuju pevačici  Jeleni Karleuši na saradnji i žele dobrodošlicu novom članu žirija.

“Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom šou programu.Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici, a emisija “Zvezde Granda” će biti gledanija nego ikad.Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem šou programu po svim svetskim standardima.

Produkcijski žiri i dalje će biti u sastavu Saša Popović kao predsedavajući, Snežana Đurišić i Aleksandar Milić Mili dok će u u stolicama za stručni žiri i u ovoj sezoni sedeti Ana Bekuta, Marija Šerifović, Viki Miljković, Dragan Stojković Bosanac i Đorđe David.Dosadašnjoj članici žirija Jeleni Karleuši smo zahvalni na dugododišnjoj saradnji na ovom projektu i svemu što je uradila za učesnike, a Grand produkcija ostaje kuća u kojoj je Jelena uvek dobrodošla” kažu iz Granda.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  KRISTIJAN MOLI ŽENU DA MU OPROSTI STANIJU: Ivana, srno moja, sve ovo je šou-biznis!

Jedan od prvih članova žirija koji je komentarisao ovu promjenu bio je Đorđe David.

“Ko će biti u žiriju? Odakle vam ta informacija? Ne znam stvarno ništa o tome, nisu mi rekli. Obavezan sam da se prvo konsultujem sa produkcijom, pa mogu da dam izjavu. A odakle vam ta informacija?”  kazao  je on za “24 sedam”.

Sa druge strane folk pevačica Ceca je na svom Instagram profilu postavila Veljkove fotografije ne želeći da komentariše svoje učešće u popularnom takmičenju.

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!