SVET UŽASNUT: Anđelina spala na SAMO 35 kilograma!

Lifestyle

Lepa glumica je naglo  izgubila kilograme i prete joj bolesti opasne po život…

Kako javljaju svetski mediji Anđelina Džoli  definitivno je na ivici anoreksije, i njeno zdravtsveno stanje veoma je  zabrinjavajuće.Svima dobro poznata  glumica trenutno je spala na samo 35 kilograma.
Tabloidni list “National Enquirer” je objavio  sliku premršave Anđeline uz objašnjenje da odbija da jede i da joj čak preti rak.

“Bred i njihovo šestoro dece su veoma zabrinuti za njeno zravlje. Anđelina odbija da jede, ima samo 35 kila. Izgleda neuhranjeno i iscrpljeno, bleda je “ kazao  je ovaj izvor.

Svoj stručni sud je dao i lekar Stjuart Fišer koji smatra da Anđelina ne boluje od anoreksije već od kaheksije.

“Kaheksija uključuje gubitak težine, atrofiju mišića, umor, malaksalost i gubitak apetita što dramatično povećava šanse za smrt”  rekao je on.

Ipak, njena porodica ubrzo se oglasila nakon što su ove fotografije objavljene navodeći da je sa poznatom glumicom sve u redu,,, uprkos očiglednom gubitku kilograma,, i da je cela priča preuveličana od strane medija. ..

S druge strane, izvor koji je veoma  blizak glumici navodi da je Anđeliana u očajnom stanju zbog toga što je Bred oslobođen krivice za zlostavljanje deteta,, i da je užasava i sama pomisao da bi sa njim mogla da deli starateljstvo nad decom…

SRBIJADANAS

Podijeli članak: