SVET JE NAZIVAO LJUBAVNICOM NOVAKA ĐOKOVIĆA: Svetska lepotica na crveni je tepih došla OVAKO (FOTO)

Lifestyle

Sinoć je održana velika svečana dodela Zlatnog globusa u Los Anđelesu kojoj je prisustvovala indijska glumica i trenutno jedna od najlepših žena sveta.

Bolivudska glumica i žena izuzetne zanosne lepote, Dipika Padukone, našoj zemlji je najpoznatija po medijskom skandalu koji se dogodio prošle godine… Naime, tada je britanski “Dejli mejl” pisao da je večera na kojoj je viđena sa Novakom Đokovićem mnogo više od prijateljskog susreta. Naravno, kasnije se ispostavilo da su u pitanju bile samo glasine.


Depika je izgleda zaboravila na ovaj skandal pa je sinoć zablistala najviše što može na zabavi povodom dodele jedne od najprestižnijih filmskih nagrada, Zlatni globus…  Dipika se odlučila za senf žutu haljinu,,  veoma leršavog kroja koja je uz njen ten išla zaista fantastično… Šminka i frizura takođe su bili i više nego glamurozni ali je haljina na jednom delu bila izgužvana što su lepoj brineti mnogi zamerili.

Ipak,, mi mislimo da je na višesatnim zabavama to neizbežno a izgužvana haljina zaista nije mogla da naruši lepotu glumice. ..

Srbijadanas

Podijeli članak: