SVEKRVA KAO IZ PAKLA: Snaha će poziv koji je dobila u 1 ujutro pamtiti dok je živa…

Ljubav

Vjerovali ili ne zbog prijetnji svojoj  vlastitoj snahi  je kažnjena  71-godišnjakinja iz okolice Varaždina. Međutim sud joj je izrekao uslovnu osudu, pa neće morati u zatvor ukoliko slično nedjelo ne ponovi. Snaha ju je uplašena za svoj vlastiti život prijavila nakon što joj je oko jedan sat u noći zazvonio telefon, a s druge strane svekrva joj je sasula slave prijetnji i psovki.
“Bog će te kazniti! Kako te nije sram? Gorjet ćeš zajedno sa svojom djecom i svojom majkom” , rekla  joj je svekrva 30. maja 2013. godine, prenosi Net.hr.

Bilo je to u vrijeme kada se par razišao, a sin 71-godišnjakinje napustio svoj bračni dom. Očito kriveći snahu i njezinu porodicu za to, 71-godišnjakinja se nije mogla suzdržavati.

Ni par dana kasnije bijes joj nije popustio pa je nastavila po starom.

Tako je 3. juna oko 16.45 sati ponovno nazvala svoju snahu i poručila joj:

“Gorjet ćeš skupa s djecom i svojom majkom! Ja nemam što izgubiti, ići ću u zatvor, a tebe ću utopiti u čaši vode” .

To je kod njezine snahe izazvalo mnogo veliki  strah.Njen strah je postao veliki i plašila se da bi joj svekrva doista mogla nuditi, ali i učiniti nešto nažao njezinoj djeci i majci. Zato je cijeli  slučaj prijavila policiji.
Postupak protiv 71-godišnjakinje vodilo je Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru čiji je kazneni nalog prihvatio bjelovarski sud.

Oštra svekrva kažnjena je s četiri mjeseca zatvora uslovno na godinu dana.

Dnevniavaz/carsija

Podijeli članak: