Vijesti
0

Svekar Džemo ubio snahu, pa sebe: Iza Zumrete ostao sin!

Prava drama se odvila u selu između Novog Pazara i Tutina u Srbiji, kada je stariji Muškarac Džemo Eminović, nakon kratke svađe, ubio svoju snahu Zumretu, a onda izvršio samoub.stvo, tako javlja Kurir. Kako komšije govore, Zumreta je bila fina žena, majka dječaka koji je u trenutku ub.stva bio u školi, dok joj je muž […]

Podijeli članak:
Svekar Džemo ubio snahu, pa sebe: Iza Zumrete ostao sin!

Prava drama se odvila u selu između Novog Pazara i Tutina u Srbiji, kada je stariji Muškarac Džemo Eminović, nakon kratke svađe, ubio svoju snahu Zumretu, a onda izvršio samoub.stvo, tako javlja Kurir.

Kako komšije govore, Zumreta je bila fina žena, majka dječaka koji je u trenutku ub.stva bio u školi, dok joj je muž u inostranstvu na privremenom radu. U trenutku ub.stva, svekrva ubijene je bila u njivi, nedaleko od kuće.

 

“U komšiluku su se najprije čula tri pucnja, a onda nakon nekoliko minuta, još jedan” javio je reporter RTV-a Novi Pazar. Komšije su pozvale policiju, a na mjesto događaja su stigli i javni tužilac, kao i ljekari Hitne pomoći koji su samo mogli da konstatuju smrt obje osobe.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  “To mi je najveća greška”: Prvi put o ubistvu Arnele Đogić govore njene ubice!

Komšije su kazale da se Eminović nedavno vratio iz bolnice gdje se operisao. Oni sumnjaju da je imao i psihičke zdravstvene probleme.

 

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!