Sve više šokantnih detalja monstruoznog ubistva malog Denisa: Majka ga kljukala tabletama i rakijom do besvijesti: Mama, je li moram umrijeti?

Vijesti

Šokantan slučaj monstruoznog ubistva Denisa Pašića u Puli se sve  raspliće, ali je postavljenih pitanja sve više, a nove šokantne detalje je objavila  ekipa emisije “Provjereno” s hrvatske Nove TV. Teta ubijenog dječaka Kadifa Pašić tvrdi kako su prijavljivali slučaj centru za socijalnu skrb i kako se i sam otac, koji se trenutno nalazi u zatvoru, bojao za svog  sina.

Ova tragedija  mogla je biti spriječena jer Chiari Rojnić  oduzeta je  poslovna sposobnost, ali ne i skrb nad trogodišnjim djetetom!!!

Uz majku,, osumnjičena za pomaganje je i 14-godišnjakinja… Maloljetna je djevojčica  štićenica doma otprije problematična i sama je navodno zlostavljano dijete…

 

“Institucije u Puli su znale da Chiara nije bila sposobna za odgoj djeteta. Priča se da ima dijagnozu bipolarne ličnosti i da se navodno bavi pros*itucijom ” govori ovaj anonimni izvor.

 

Njezine fotografije i statusi na Facebooku vode u tom smjeru, no niko to nije službeno potvrdio. Navodno je preko interneta upoznala i izvjesnog Makedonca zbog kojeg se i riješila sina…

 

“To je bilo tako da su ga odlučili ubiti, našopali su ga tabletama i rakijom i nakon toga je maleni pao u nesvijest. Kad se dijete opet diglo, ona se proderala: “Šta si još živ?”, a u jednom trenutku je mali promrljao: “Mama, što ću ja umrijeti?”. Onda je ona izgubila razum i počela ga je gušiti”  kazao  je za “Provjereno” Kristijan Bijažić, poznanik bake ubijenog dječaka Denisa, prenoseći glasine koje okolo kruže.

Zbog njezina promiskuiteta, završio je i brak s Denisovim ocem. On se sada nalazi u zatvoru u BiH.

Chiarina majka, koja se s njom susrela dan prije ubistva,, zamolila nas je za razumijevanje jer na skrbi ima stariju Chiarinu kćer… Telefonski su nam i ona i njezina druga kćer,, Chiarina polusestra, potvrdile da je ona bila loše i da se to znalo. Trenutno je bila u postupku oduzimanja poslovne sposobnosti,, a unatoč tome, institucije su joj dozvolile brigu o malom Denisu…

Centar za socijalnu skrb u Puli, mjesto koje se poziva na odgovornost, odbija dati komentar…Zanimljivo je da niko od susjeda nije prijavljivao zanemarivanje i zlostavljanje djeteta. Kao što je izostala reakcija prije događaja, tako ni sada susjedi nisu raspoloženi za komentiranje.

“Krivimo i te susjede što su sve znali, a nisu nam javili. Sve se moglo drukčije odigrati “ govori  Denisova tetka Kadifa…

Maleni nesretni Denis je pokopan jučer u Velikoj Kladuši.

(Jutarnji.hr)

Podijeli članak: