SVE IZNENADILA: Evo s kim spava Marija Šerifović! (FOTO)

Vijesti

Pjevačica Marija Šerifović, koja je veoma aktivna na društvenim mrežama,je objavila fotografiju na Instagramu koja je izazvala veliko interesovanje.Naime, pjevačica Marija je objavila s kim se budi. Riječ je o njenom psu Robiju.

“Kako je lijepo probuditi se pored nas”, kao opis napisala je pjevačica.

canvas

Evrovizijska pobednica Marija tvrdi da nikada ne čini ono zbog čega bi se nakon nekog vremena kajala i da je ljubav najbolja droga koju je ikad probala. U intervju tkriva da je trenutno zaljubljena i kako namerava da se povrgne vantelesnoj oplodnji kada bude pogodan trenutak za to

Shvatajući da slava ima dve strane medalje, neke javne ličnosti pokušavaju da se nose i sa onim manje lepim momentima u karijeri, ali samo retki to rade uspešno i s lakoćom i za njih nijedno novinarsko pitanje nije teško.

Međutim, čini se da to niko ne čini toliko iskreno kao naša evrovizijska pobednica Marija Šerifović (31).

Kada je pre dve godine u dokumentarnom serijalu, a potom i autobiografiji ona u potpunosti ogolila svoj život, otvoreno govoreći o najosetljivijim temama iz svoje intime, mnogi su pomislili da se time sve intrige u vezi s Marijom završavaju.

Marija je priznala  da se kockala, i da je veoma teško podnosila kada su njeni roditelji imali probleme u braku, da joj ljubavne veze s devojkama nisu strane…

Ispostavilo se da je pevačica retko snažnog i raskošnog glasa i posle ovog ogoljavanja sopstvene intime nastavila da intrigira medije i javnost, kako rečima tako i postupcima.

Bez obzira na to da li komentariše takmičare Zvezda Granda u čijem žiriranju učestvuje, ili najavljuje svoje koncerte, ili se samo veseli sa svojim društvom, ili se osami i ćuti. Marija svojom energijom izaziva tornado kud god da prođe.

Cijeli intervju sa Marijom pogledajte u magazinu Story.

 

(Kurir/Story)

Podijeli članak: