Svako veče mogu da odvedem 10 devojaka u hotel! To je PORAŽAVAJUĆE, one ne misle ni o čemu! Šok ispovest Mileta Kitića!

Lifestyle

Svima je već poznato da je pevač  22 godine u braku sa Martom Savić koja, kako govori, vrlo dobro zna šta seb  to  dešava po kafanama…
Mile Kitić i Marta Savić su zajedno  pre dve decenije, a isto toliko vremena priča se i spekuliše o Miletovim aferama mimo braka.Pevač nikada nije direktno kazao da jeste varao ženu, ali je vrlo jasno stavio do znanja da je proša sve i svašta.

“Bilo je tu svega i svačega. Nisam ja nikad imao vezu, ali, jebiga, svuda lepe cure oko mene. Zezamo se. Sećam se jednom Marta dolazi, a ja sa tri devojke sedim, grlim ih, slikamo se… “počeo je svoju priču Mile.

“Glupo je da pričam da li sam je prevario ili nisam. Ali bilo je tu dobrih žena, svakakvih. Zna to ona. Logično je da ne bi mogla da podnese da ne zna da sam bio s nekom, ali je svesna svega, i ona je u kafani kao i ja. Vidi ona šta rade kolege koje su možda čak i povučenije od mene. Pretpostavlja i sumnja u to da sam možda nekad poleteo s nekom nakratko, skrenui sa puta. Ali uvek se vratim”  iskreno je kazao  Mile.

Međutim, reči koje su najviše “zaparale” uši odnose se na mlade devojke sa kojim se Kitić susreće iz nedelje u nedelju. Kako kaže, spremne su na sve, i to ne zbog para, već zato što je pevač.

“Mnoge od njih ne razmišljaju ni o čemu. To nije prirodno. Ja svako veče mogu da odvedem i deset lepih devojaka u hotel a to je poražavajuće. One mene hoće jer sam pevač, a ne zbog para. Naravno da mi kao muškarcu u godinama to imponuje, ali nije normalno i nije realnost “ kazao  je Mile.

S tim u vezi, ne treba da čudi što čuva brak sa Martom o kojoj ima samo reči hvale.

“Marta me razume i podržava. Zna da je nikada ne bih ponizio, zapostavio ili ostavio zbog druge… Ona je na prvom mestu moj prijatelj i majka mog deteta. Ali i moj vetar u leđa. Kada su me pljuvali bila mi je podrška. Brine o mojoj karijeri, da nema nje ne bih ovoliko trajao. Brine o mom imidžu. Ona mi je rekla da probušim uvo i istetoviram Elenino ime”  kazao je folker.

(Telegraf.rs/Izvor: HIT Informer)

 

Podijeli članak: