SUTRA JE NAJMRAČNIJI DAN U GODINI: Ovaj fenomen se nije desio 350 godina i najbolje je da ne izlazite iz svoje kuće!!!

Vijesti

Zimska kratkodnevica  doslovno će i figurativno biti najmračniji dan u ovoj godini…

Kao da nam ovaj mjesec već nije dovoljno lud, već će nam i zimska kratkodnevica biti pravi pakao zahvaljujući jednom kosmičkom incidentu koji se posljednji put desio prije celih 350 godina.

Prema riječima astrologa, 21. decembar  biti će najgrozniji dan u 2017. godini…. Ovogodišnja kratkodnevica  razlikovati će se od prethodnih jer po prvi put nakon 1664. godine Sunce ulazi u kuću Jarca samo par sati pošto i Saturn napravi istu promjenu… Ovo dovodi do poravnanja Sunca i Saturna koje donosi jako negativne posljedice.

“Na individualnom planu ovakva promjena i paralela može da bude dobra, ali na makro planu nikako” kazao je Nil Spenser.

On nam savjetuje da 21. decembra sve što radimo može da nam izgleda teže nego obično, a započinjanje nečeg novog se nikako ne preporučuje… Ovog dana možete se osjećati ograničeno i prinuđeno na neke stvari, ali ne dozvolite da takav osjećaj utiče na vaše obaveze… Preduzmite sve mjere opreza ovog dana i ne koristite izgovore kako biste nedostatkom energije opravdali svoju  lijenost. Ako trebate da riješite neki problem, pobrinite se da je to rješenje najbolje za sve ne samo za vas…

(Kurir)

Podijeli članak: