Šuškalo se da je pao u depresiju nakon saobraćajne nesreće: Evo šta kaže Keba o svom zdravstvenom stanju i djevojci koju je udario

Estrada

Dragan Kojić Keba nakon se saobraćajne nesreće u kojoj je svojim autom udario djevojku na pješačkom prelazu vratio uobičajenom načinu života i svakodnevnom treniranju…Kako za sada  saznaje kurir.rs, na taj način pjevač liječi stres i traume koje je proživio zbog svega što mu se dogodilo. Na sve to, njegova nesavjesna vožnja pod zabranom dodatno će ga koštati prilikom određivanja kazne….

“Draganu nije svejedno zbog svega što se desilo. U početku je bio u velikom šoku, a kada ga je to stanje prošlo i kada je postao svjestan šta se dogodilo, shvatio je da od kuknjave nema ništa, već da je najbolje da se vrati svakodnevici. U tome su mu pomogli supruga Olja, ali i sin Igor, kao i snaha Severina. Svi su mu objašnjavali da sada nema nazad i šta bude bit će. Bitno je da je djevojka koju je udario dobro. Nakon toga, Keba je ponovo počeo da džogira svako jutro i to mu itekako prija jer se tako oslobađa stresa” govori Kebin kućni prijatelj.

Po riječima prijatelja, sve je kao prije.

“Da je sve isto kao i prije, pokazuje i to da je sa članovima porodice pripremio slavu Mratindan. Pozvali su dosta prijatelja, naravno, bit će tu i dosta estradnjaka. Slavit će se i pjevati, kao i do sada”piše kurir.rs.

I sam Keba je dao komentar na ovu situaciju.

“Dobro sam, hvala na pitanju, ali nemojte više ništa da me pitate. Rekao sam sve što sam imao. Vidite da trčim. Zvao sam je, čujemo se. Dobro je, to je najvažnije. I ja sam dobro, sve je u redu. Nemam šta više da vam kažem” kazao je Keba.

avaz

 

Podijeli članak: