SUPRUGA NAŠEG PZNATOG PEVAČA IZVRŠLA SAMOUBISTVO!

Vijesti

Folk pevač Bora Drljača ni deset godina nakon smrti supruge Verice, koja je pronađena mrtva u parku, ne zna zašto je ona digla ruku na seb..e. Izrevoltiran optužbama Žiže Stojanović da je krivac za ženino samoubistvo, pjevač je odlučio da otvori dušu u ispovijesti za Kurir…

” I dan-danas patim za Vericom. I prije toga je pokušavala da se ubije. Prvi put je popila šaku tableta. Našao sam je u kući u nesvijesti na podu i odmah je odvezao na VMA…. Tamo je bila na ispiranju. Spasao sam joj život! Stvarno ne znam iz kog razloga je to uradila. Vjerujte mi! Mislim da joj pored mene ništa nije nedostajalo, imala je sve. Zacrtala je da to uradi i nisam mogao da je spriječim “ govori Bora u suzama.

Pjevača je šokiralo kada je pronašao ženino oproštajno pismo.

“Drugom prilikom ponovo je ostala sama kod kuće. Djeca i ja nismo bili tu. Kad sam ušao u stan, zatekao sam oproštajno pismo. Sjećam se samo da je pisalo: „Mnogo sam se umorila, izvini. Čuvaj mi decu.“ Iste sekunde sam pozvao policiju i počeo da je tražim… Nedugo zatim policija ju je pronašla mrtvu u parku kod hotela „Jugoslavija“, gdje je inače išla da vježba. Jedan doktor mi je tada rekao da ko jednom pokuša da se ubije, više se neće spasti. To će uraditi kad-tad, baš kao i moja žena. Iskreno, nisam ni čitao policijski dosije, tih dana mi to nije bilo ni na kraj pameti. Je*eš istinu, istina je da je nema! “ govori  Bora u dahu i nastavlja:

“Da li se ubila pištoljem, otrovala, ugušila, objesila, isti je đavo! Ja ni dan-danas ne znam šta se zaista desilo. To je mnogo uticalo na djecu i mene. Imala je u sebi neki đavo. Priznajem, griješio sam milion puta. Išao sam po turnejama, ona je ostajala sama. Meni je to profesija, morao sam po dva-tri mjeseca da budem u Americi. Ne mogu da krivim sebe, to je posao. Radio sam i zarađivao”  govori  Drljača.

Borina sadašnja nevjenčana supruga Rada bori se s karcinomom dojke. Prije pet godina je operisana, ali bolest joj se vratila.

“Operisana sam 2012. godine, pa sam 2014. godine ponovo primala hemoterapiju. Prošle godine sam se opet razboljela, dobila metastazu na plućima i vratio se karcinom dojke. Bez obzira na sve, ne odustajem!! Borim se!! Prvo vjerujem u Boga, pa onda u samu sebe. Imam veliku Borinu podršku. Toliko sam ponosna na njega”  govori Rada.
(Kurir)

Podijeli članak: