SUPRUG I SVEKAR UBIJENE PJEVAČICE UHVAĆENI U LAŽI: Zatekli ih kako…

Vijesti

Zorana i Vladimira Marjanovića su novinari zatekli malo poslije 10 sati kako ulaze u Upravu policije. Oni su svoj automobil, metalik sivi “mercedes”, ostavili na MUP-ovom parkingu zaplijenjenih automobila, a zatim ušli u zgradu u Ulici despota Stefana.
Marjanovići su se ovaj put u policiji zadržali nešto duže od sat vremena.Ovaj put Zoran Marjanović tvrdi da je povod njihovog ponovnog odlaska u policiju bilo isključivo  preuzimanje stvari koje su im policajci krajem aprila odnijeli iz porodične kuće na ispitivanje.

“Otišli smo po još neke stvari koje su ostale u policiji. Ni sa kim nisam pričao o istrazi Jeleninog ubistva, niti kako ona teče. Ne miješam se u rad policije, ali ono što sam primijetio jeste da na rješavanju Jeleninog ubistva inspektori rade kao prvog dana “  kazao  je Zoran Marjanović ističući da ni on, ni njegov otac Vladimir nisu ponovo saslušani.

Porodici Marjanović policija je krajem aprila iz porodične kuće odnela kutiju sa strijelama i samostrel, tepih, mušku kožnu jaknu i nekoliko crnih kesa punih stvari. Ovi predmeti su odnijeti na biološku analizu kako bi se utvrdili eventualni tragovi koji bi pomogli u istrazi i odveli do ubice Jelene Krsmanović.

Od ubistva Jelene Krsmanović je prošlo tačno pet mjeseci. Njeno bezživotno tijelo je pronađeno  3. aprila u kanalu, pored nasipa u naselju Crvenka u Borči, dan nakon što je njen nestanak prijavio muž Zoran.On je tom prijavio da je Jelena otišla na trčanje na nasipu, dok se on igrao sa njihovom petogodišnjom kćerkicom. Jelena se nikad nije vratila sa trčanja, a njeno tijelo nađeno je sa više teških povreda glave, od kojih je preminula.

Ubistvo pjevačice je podiglo Srbiju na noge, ispitani su skoro svi mještani Crvenke i Borče, među kojima su i svi članovi porodice Marjanović.
(Informer.rs)

Podijeli članak: