SUD ODLUČIO: Lukas mora da plati Marini Tucaković više od 100.000 evra, a ovih 20 hitova više NE SME da peva!

Estrada

“Tačno je da sam tužila Acu Lukasa i da smo ga dobili na sudu”  kazala  je Marina Tucaković
Poznati kompozitori Marina Tucaković i Aleksandar Radulović Futa su tužili sudu Acu Lukasa zbog novca koji im duguje za pesme, i sud je presudio u njihovu korist i poznati pevač mora da im isplati više od 100.000 evra…

Iako je sud doneo odluku da Lukas mora Marini i Futi da isplati veliki novac, od toga nije bilo ništa, i njih dvoje su se obratili SOKOJ-u i tražili da se Aci zabrani da na koncertima izvodi hitove koje su oni napisali za njega…

”  Tačno je da sam tužila Acu Lukasa i da smo ga dobili na sudu. Ne znam kada je to tačno bilo, o tome evidenciju vodi moj suprug, pošto njemu Aca duguje silne pare. Kakvi 100.000 evra, suma je mnogo, mnogo veća. Sudski izvršitelji nisu znali kako da mu naplate, pa su procenili da je najbolje da se stavi zabrana izvođenja tih pesama na koncertima. Zbog toga smo Futa i ja potpisali to što je trebalo u Sokoju…. Moj muž je više puta pričao sa Acom, on uvek obeća: “Biće, biće” i ništa od toga. Šta da se radi, tako je kako je, valjda će nam nekad platiti. Mi smo s Acom i dalje dobri, ja sarađujem s njim, dok Futa više ne piše pesme ni za koga “ kazala  je za “Kurir” Marina Tucaković.

Međutim, po svemu sudeći Aca uopšte ne haje za ove zabrane i Marinine i Futine numere i dalje peva na nastupima.

A spisak “zabranjenih” pesama je impozantan, i na njemu se nalaze:
“Šta učini crni gavrane”, “Ne rađaj grešnike”, “Neće mama doći”, “Ako su tvoja usta otrov sipala”, “Vrati nam se, druže moj”, “Rođendan”, “Sve su žene moje”, Niko 1, 2 i 3″,..

Ali i numere: “Nešto protiv bolova”, “Burbon”, “Ne pitaj me”, “Poslednje pijanstvo”, “Sa ljubavi se skidam”, “Počnite bez mene”, “Stil života”, “Kriva je”, Crni zid”, “Ni na svadbu ni na sahranu”, “Dođi gore”, “Ako ti fali još krevet moj”.

telegraf

Podijeli članak: