SUD DONOSI ODLUKU! Sutra se iznosi POSLEDNJI DOKAZ koji će pokazati da li je Zoran Marjanović KRIV za smrt supruge Jelene!

Vijesti

Suđenje Zoranu Marjanoviću koji je optužen da je 2. aprila 2016. na nasipu u Crvenki kod Borče ubio svoju suprugu, pevačicu Granda Jelenu Marjanović, sutra bi trebalo da bude nastavljeno izvođenjem poslednjeg dokaza pre nego što sudsko veće donese odluku da li je kriv ili ne za ovaj zločin.

Poslednji dokaz, fotografije sa nasipa u vreme dok je pre više od šest godina trajala potraga za Jelenom na nasipu, a na kojima je navodno i Zoran Marjanović, dnevni list od kog je sud zatražio da ih dostavi, stigle su u Viši sud u Beogradu.

“Dokazni postupak je završen 23. marta, pošto su toga dana izvedeni svi dokazi koje su do sada predložili tužilaštvo i odbrana. Sudsko veće je, međutim, toga dana odlučilo da izvede još jedan dokaz, a to su fotografije jednog dnevnog lista, koje su nastale u večeri 2. aprila 2016. na nasipu. Na njima je i Zoran Marjanović “ podseca sagovornik Kurira.

On na to još dodaje da bi te fotografije sutra trebalo da budu prikazane u sudnici, posle čega će završnu reč izneti tužilaštvo, potom odbrana a onda i sam Zoran Marjanović.

“Pošto tužilaštvo i odbrana iznesu završne reči, sudsko veće zakazaće donošenje presude. Sud će na osnovu svih do sada izvedenih dokaza morati da presudi da li je Zoran kriv za ubistvo Jelene ili ne. Ukoliko ga oglasi krivim saopštiće i kaznu “ navodi se.

U optužnici se navodi da je Zoran sa ćerkicom krenuo za njom nasipom, namamio je da siđe i potom iskoristio njeno poverenje da je ubije. U vreme zločina, kako tvrdi tužilaštvo, devojčica je ostala na nasipu.

“Dete je saslušano, i ona je izjavila da se od oca nije odvajala i da su zajedno tražili mamu” govori sagovornik Kurira.

Podsetimo, Zoran Marjanović je bio uhapšen 15. septembra 2017. U pritvoru je proveo 10 meseci i odlukom Apelacionog suda 16. jula 2018. pušten je da se brani sa slobode. Od prvog dana tvrdio je da nije ubio suprugu i da je njegov ključni svedok njihova ćerkica, s kojom su na dan Jeleninog ubistva otišli na nasip jer je pevačica želela da rekreativno trči.

Podijeli članak: