STROGO POVERLJIVO: Anastasija u TAJNOJ VEZI sa najvećim srpskim zavodnikom! Bio i sa Stanijom…

Lifestyle

Veliki šok!

Ćerka poznate  folk pevačice Svetlane Cece Ražnatović Anastasija, je nedavno  uplovila u novu ljubavnu vezu. Kako Srpski telegraf sada saznaje, njen sadašnji je izabranik Đorđe Kuljić, koji je široj  javnosti poznat po tome što se zabavljao sa svima dobro poznatom starletom Stanijom Dobrojević.

Kako izvor blizak mladoj Ražnatovićevoj navodi, Anastasija i Đorđe  upoznali su se preko zajedničkog prijatelja i ubrzo počeli da se viđaju.

“Njih dvoje su se upoznali u gradu, bili su u zajedničkom društvu. Đorđe je tražio broj od druga, i nakon nekoliko dana počeli su sa dopisivanjem, ali i da izlaze zajedno… Đorđu se Anastasija odmah dopala i kazao  je prijatelju da nije očekivao da je toliko spontana i šarmantna… Ni Anastasija nije bila ni malo ravnodušna nakon upoznavanja, tako da je bilo za očekivati da će se smuvati”  govori ovaj izvor dalje i nastavlja:

 

 

“Oboje su se dogovorili da ne iznose ništa u javnost, jer bi zbog Anastasije odmah bili pod lupom medija. Ona se posebno plaši zbog toga što se opekla sa Milošem Teodosićem, jer se njihova veua nelavno završila. Zamolili su prijatelje da nikome ne pričaju, kako mediji ne bi saznali da su zajedno dok se ne uvere da je njihova veza ozbiljna i na duže staze “govori ovaj  izvor.
Ovaj izvor također  tvrdi da se par viđa tek mesec dana, ali da su često zajedno u gradu.

“Đorđe i Tasa stalno izlaze zajedno u noćni provod, ali uvek planiraju izlazak tako da se nađu u većem društvu, kako nikome ne bi zapali za oko. Oboje su veoma diskretni i ne slikaju se zajedno niti objavljuju zajedničke fotografije, da ne bi pokrenuli spekulacije da su u vezi…

Đorđe je inače poznat kao neko ko se slika sa svima i ima mnogo slika sa drugaricama, ali sa Anastasijom nema nijednu na društvrenoj mreži zato što poštuje njenu odluku da vezu sačuvaju u tajnosti dok ne budu sigurni da će se nešto iz toga izroditi”  govori ovaj  izvor na kraju.

Podsećanja radi,, Đorđe Kuljić dospeo je u žižu javnosti zbog veze sa starletom Stanijom Dobrojević…

Srbijadanas

Podijeli članak: