STRAŠNO SRPSKOG NASTAVNIKA ĐACI “KLALI” NA ČASU: Horor koji stoji iza priče o šamaranju đaka!

Vijesti

Još 2008. godine ovog profesora učenici su  maltretirali, a jedan je otišao toliko daleko da je lenjirom simulirao njegovo klanje, pa je zbog ovog incidenta profesor otišao na duže bolovanje. Nastavnik M. S. u osnovnoj školi u Vranešima kod Vrnjačke Banje mogao bi da ostane bez posla zbog navodnog udaranja učenika L. R. (12) na času istorije. Međutim, ovo nije prvi put da dolazi do nasilnog ponašanja između ovog profesora i đaka. Samo su uloge bile obrnute.

Naime, još 2008. godine na Jutjubu se pojavio video snimak na kojem se vidi kako profesor ne može da uspostavi kontrolu na času. Tada mu u jednom momentu prilazi učenik s lenjirom u rukama, stavlja mu pod grlo i simulira klanje.

Kako je jedan jedan korisnik ove socijalne mreže u komentarima, profesor Sima je nakon ovog incidenta otišao na bolovanje.

“Hahaha to je bilo u mom odeljenju. Ja se najviše čujem. Strašno. E, ovo odeljenje je oteralo Simu na bolovanje, i to ono malo duže” napisao je on.

Inače, da skandal bude još veći, video je naslovljen sa “Đaci kolju ludog Simu”, a na početku se vide titlovi “Ode glava, ode glava!!!” i “Ludog Simu ubili su đaci!”.

Podijeli članak: