Vijesti
0

STRADALA DJEVOJKA: OVO SU FOTOGRAFIJE KUĆE U STOCU NA KOJU SE OBRUŠILA STIJENA!

Više osoba povrijeđeno je od posljedica potresa u Stocu koji je sinoć pogodio Bosnu i Hercegovinu. Kako je potvrđenoženska osoba 1994. godište, koja je bila teško povrijeđena kada se na porodičnu kuću obrušilo kamenje uslijed potresa, te prevezena vozilom Hitne pomoći u mostarsku bolnicu, preminula je. Riječ je o Elmiri Sefo. Podsjećamo, zemljotres jačine 5,6 […]

Podijeli članak:
STRADALA DJEVOJKA: OVO SU FOTOGRAFIJE KUĆE U STOCU NA KOJU SE OBRUŠILA STIJENA!

Više osoba povrijeđeno je od posljedica potresa u Stocu koji je sinoć pogodio Bosnu i Hercegovinu.

Kako je potvrđenoženska osoba 1994. godište, koja je bila teško povrijeđena kada se na porodičnu kuću obrušilo kamenje uslijed potresa, te prevezena vozilom Hitne pomoći u mostarsku bolnicu, preminula je. Riječ je o Elmiri Sefo.

Podsjećamo, zemljotres jačine 5,6 stepeni po Richterovoj skali zabilježen je u petak kasno navečer s epicentrom u Stocu, potvrđeno je zvanično iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Građani Bosne i Hercegovine, ali i zemalja regije su osjetili jako i dugotrajno podrhtavanje tla, a prema zvaničnim informacijama Federalnog hidrometeorološkog zavoda zemljotres koji je sinoć uzdrmao BiH jačine je 5,6 stepeni po Richteru te je peti najjači zemljotres zabilježen na tlu naše države te najjači u posljednjih 50 godina, piše Oslobođenje.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  REČI JELENINE ĆERKICE OSTAVILE BEZ TEKSTA: "Ima jedan drugi putić gde ..."

Podijeli članak:

Napisano od moderator1

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!