Lifestyle
0

Što frajere odbija na društvenim mrežama? Evo odgovora..

Vrijeme u kojem živimo pred nas stavlja sve više i više mogučnosti ili i prepreka. Ako ste vi jedna od djevojaka kojima je ” virtualni život” bitan onda su ovi savjeti idealni za vas. Tu i tamo koji selfie je sasvim u redu medjutim čitav profil s jednim te istim slikama, ostavlja veoma loš dojam. […]

Podijeli članak:
Što frajere odbija na društvenim mrežama? Evo odgovora..

Vrijeme u kojem živimo pred nas stavlja sve više i više mogučnosti ili i prepreka. Ako ste vi jedna od djevojaka kojima je ” virtualni život” bitan onda su ovi savjeti idealni za vas. Tu i tamo koji selfie je sasvim u redu medjutim čitav profil s jednim te istim slikama, ostavlja veoma loš dojam.
Jeste li se ikad zapitale: Što frajere odbija na društvenim mrežama?!

Zapamtite da vaše ponašanje na društvenim mrežama može ga itekako da odbije.

1. Previše selfieja

Naravno pod ovim se ne podrazumjeva par selfija.Tu i tamo koji selfie je sasvim u redu, čitav profil s jednim te istim slikama, ostavlja loš dojam, bez iznimke, čak i ako je možda potpuno krivi.

2. Privatne drame

Čemu vam služe duge kave i telefonski razgovori s prijateljicama, ako svaku osobnu dramu objavljujete na društvenim mrežama te želite da i drugi znaju za nju? To će te raditi i s nama, zar ne? Ovo je razmišljanje većine muškaraca. Ipak svi vole privatnost.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  MAMA PO TREĆI PUT:Karleuša objavila fotku, a stomak u PRVOM PLANU! (FOTO)

3. Hashtagovi

Svi volimo lajkove i nove sljedbenike, no to nipošto ne znači da ispod baš svake slike mora biti 100 hashtagova. Koliko ste vremena potrošile kako bi ih sve napisale? Da li mislite uvijek raditi tako?

4. Pretjerana aktivnost

Ono kada ispada kao da ništa drugo ne radite u životu, osim visite na Facebooku, što se vidi po vaših 30 objava na dan, 100 slika koje lajkate dnevno te 200 rasprava u koje se uključujete. Imate li uopšte život osim onog na facebooku?

Izvor: cafe.ba/ekskluziva.ba

Podijeli članak:

Napisano od moderator2

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!