Stjuardesa iz egipatskog aviona predvidela svoju smrt bizarnom slikom!!(FOTO)

Vijesti

Samar Ez Eldi (27),je  stjuardesa u avionu Edžiptera koji se nažalost juče  u ranim jutarnjim časovima srušio, na Fejsbuku je objavila bizarnu fotografiju na kojoj se vidi kako avion pada u more.

Ova fotografija je objavljena 2014. godine, a zbog jezive podudarnosti sa načinom na koji je poginula, mnogi komenatrišu da je zapravo predvidela svoju smrt.

Samar je jedna od prvih potvreih žrtava pada aviona na letu MS804, ali zvaničnici još uvek nisu saoptšili definitivan uzrok pada. Iako se stručnjaci slažu da je u pitanju najverovatnije terorizam, zvanične potvrde za to još uvek nema.

Mlada stjuardesa počela je da radi u “Edžipteru” 2014. godine, i svega nekoliko meseci nakon što se zaposlila je objavila na svom Fejsbuku fotografiju na kojoj se vidi kako neka druga stjuardea izlazi iz vode potpuno mokra, dok se iza nje vidi kako tone avion.
Sporna fotografija objavljena je 2014. godine, Foto: Profimedia.rs

download (8)
Rano jutros saopšteno je da je olupina aviona pronađena 290 kilometara severno od mediteranskog grada Aleksadrije u moru, pa je čitava ova priča sa stuardesom još višebizarnija, jer je njen avion zapravo završio u moru baš kao što je ona “predvidela”.

“Egipatska vojska je saopštila danas da je pronašla delove olupina nestalog aviona Edžiptera.  Mornarica je, kako se tvrdi u saopštenju egipatske vojske, takođe pronašla neke od ličnih stvari putnika i trenutno pretražuje tu oblast tragajući za crnom kutijom aviona,” preneo je Rojters.

24sata

Podijeli članak: