STIGLO VANREDNO PISMO: Od DANAS se sve mijenja! Više ništa nije isto!!!

Rijaliti

Ponedjeljak veče u “Zadruzi“ je svi već dobro znaju rezervisano, između ostalog za pitanja novinara…. Ipak,je sinoć Veliki šef za zadrugare pripremio jedno iznenađenje prije nego što su novinari počeli da postavljaju pitanja ukućanima, pa je voditeljka Dušica Jakovljević najavila dva vanredna pisma koja su poslata u kuću….

U prvom pismu je zadrugarima  saopšteno da izaberu osmoro dobrovoljaca, što su oni morali i da učine i to prije nego što su saznali o čemu se radi. Ovonedjeljni vođa Marko Miljković je izabrao između ostalih Lunu i Teodoru, bez svojih jačih polovina Slobe i Anđela, što je Radanovića izuzetno iznerviralo pa je u nekoliko navrata negodovao…Ubrzo potom stiglo je i drugo pismo u kojem im je rečeno da se od sutra ujutru, to jeste već od danas u Zadrugu uvode ozbiljne promjene jer počinje Specijalna nedjelja, nikad viđena do sada.

“U vašem malom gradu, Zadruzi će biti otvorena fabrika. Uopšte neće biti lako obaviti sve poslove u fabrici, jer je vrijeme da u Zadruzi osjetite život onog dijela populacije koja svako jutro odlazi na posao i bavi se teškim poslovima…. Kao što u spoljašnjem svijetu poslodavci ne dozvoljavaju kašnjenje na posao, tako će se i kašnjenje u vašoj fabrici kažnjavati. Imaćete pauze za čaj, kafu ili ručak i to je jedino vrijeme kada ćete moći da napuštate svoja radna mjesta. Nosićete sa sobom lanč pakete jer ćete se u kuću vraćati tek onda kada radno vrijeme u fabrici bude završeno”  kazao je Marko.

 

Oni koji su izabrani za dobrovoljce obradovali su se ovom zadatku,,, ali je Sloba teško podnio to što ga Marko nije izabrao i što će biti razdvojen od svoje djevojke Lune Đogani…

(Pink.rs)

Podijeli članak: