Stigli obdukcioni nalazi: Majčin lelek odjekivao zgradom u cijeloj ulici!!! Tuga

Vijesti

Luka Božić, brat Aleksandre Božić (20) čije je tijelo u nedjelju izvučeno iz Dunava kod Novog Sada je u izjavi za naš portal otkrio je okolnosti pod kojima se tragedija dogodila, a mediji pišu i kako su nesrećni roditelji saznali za tragediju.
Luka govori da njegova sestra nije imala problema, te da su se u prethodnom periodu nizali samo lijepi događaji.

” Upisala je fakultet ove godine, položila vozački ipit. Taj dan smo uplatili more, trebalo je da idemo za Egipat. Dobila bi kola, pošto je položila. Bukvalno je imala sve. Kupovala je kupaći, a neko ko hoće da se ubije, ne kupuje kupaći da ide na more” kazao je u nevjerici, prebirajući po motivima za tragičan čin.

Ujedno, prisjetio se djelića izlaska u kojem je bio sa sestrom, a poslije koga je njen nestanak prijavljen.

“Bila je sa mnom u lokalu, malo smo pili. Da li je nešto njoj sinulo… Ja ne znam šta joj je bilo u glavi. Ali da je planirala, ne bi radila te stvari. Ne bi išla sa majkom da uplati more”govori Aleksandrin stariji brat Luka.

Lukina i Aleksandrina majka Ivana  prva se zabrinula ujutru kada je čula vijest da je neka djevojka tokom noći skočila s mosta. Tada su pokušali da dobiju Aleksandru na oba broja njenog telefona. Nije bila dostupna. Strepnja je počela da raste… Novosti pišu da je tanana nit nade da će se Aleksandra svakog časa pojaviti na vratima prekinula se u porodičnom domu Božića u nedjelju uveče oko 22 časa. Aleksandrin otac identifikovao je tijelo svoje kćerke na osnovu tetovaže i pretužnu vijest javio bivšoj supruzi i sinu. Majčin lelek je prodrmao višespratnu zgradu u Puškinovoj ulici

Božići su prije desetak godina izbjegli iz Prištine u mirnije, sjeverne predjele… Skrasili su se u Novom Sadu, uklopili u novu sredinu. Mada im roditelji žive razdvojeno, dobro su se međusobno slagali. Voljeli su za sebe da kažu da ih je Bog pogledao, da su u suštini srećni ljudi.

Prema pisanjima medija, obdukcioni nalazi Instituta za sudsku medicinu u Novom Sadu su potvrdili da na djevojčinom tielu nije bilo tragova nasilja. Tokom narednih dana biće završena i toksikološka analiza. Aleksandra Božić je sahranjen u utorak na Novom groblju u Petrovaradinu….

Podijeli članak: