Stefani iz Velikog Brata do prije tri godine bila muško, evo kako je izgledala!

Estrada

Stefani Banić, učesnica „Velikog brata“, na početku rijalitija je  privukla  pažnju gledalaca zbog akcije s Elvirom Mujakovićem, a sada je još više zaintrigirala javnost jer se na Fejsbuku pojavila tvrdnja da je ona do prije tri godine bila muškarac. Ovaj komentar postavljen je uz fotografiju Splićanke s kratkom kosom..

77683_stefani-banic-veliki-brat-musko-zensko-foto-facebook-1442530597-743307

Inače, i mnogi stanari kuće na Košutnjaku govorili su da se Stefani ponaša kao muško jer se bez pardona opija i podriguje.

“Stefani je prije tri godine bio Stefan (homosek*ualac), onda je promijenio pol i već tri godine živi kao Stefani. Dugo skrivena tajna se otkrila, Veliki brat sve zna”- piše  ispod fotografije na fan stranici pomenutog rijalitija na Fejsbuku.

Publika koja prati popularni šou nije povjerovala u ove tvrdnje i smatra da na ovaj način fanovi drugih učesnika „Velikog brata“ pokušavaju da smjeste Stefani kako bi bila izbačena iz kuće.

Pozvali smo Stefaninu majku Katju za komentar, ali ona nije bila raspoložena da daje izjave. “Na poslu sam, ne mogu ništa sada da komentarišem “kazala  je Katja.

(Kurir)

Podijeli članak: