“STARIJI JE OD NJE!” Jovana Jeremić UHVAĆENA sa novim dečkom! Svi gledali samo u njih: “Bili su glavna ATRAKCIJA”

Lifestyle

Voditeljka Jovana Jeremić se razvela pre svega dva meseca od supruga Vojislava Miloševića, sa kojim ima ćerku Leu. Iako je ovaj period za nju bio težak, voditeljka je nastavila dalje, a nedavno je navodno našla novog dečka, sa kojim uživa u ljubavi.

U pitanju je muškarac nekoliko godina stariji od nje, a iako nije poznat javnosti, uticajan je i kreće se u krugovima u kojima i Jovana Jeremić. Tako su se navodno i upoznali, na jednom događaju kad su se našli u zajedničkom društvu. Između njih su odmah sevnule varnice, pa su nastavili da se čuju, nekoliko puta su izašli zajedno na večeru, nakon čega su uplovili u vezu, pišu domaći mediji. Koliko uživaju u ljubavi govori i to da se gotovo ne razdvajaju jedno od drugog, a sada su i otputovali zajedno u Budimpeštu.
Nedavno su viđeni i u jednom spa-centru u naselju Medaković, gde su bili vrlo prisni. Kako kaže izvor, koji se zatekao na istom mestu na kom i ljubavni par, Jovana i njen dečko su se sve vreme grlili, ljubili i mazili.

” Nije bila gužva tog dana u spa-centru, iako je bio vikend, bilo je nekoliko ljudi, a tu su se našli i Jovana i njen dečko. Mladić je malo stariji od nje, pristojno izgleda, a delovalo je da je baš zaljubljen u nju. Nisu se odvajali, a prisutnima su bili glavna atrakcija, svi su ih gledali ” govori izvor i dodaje da se oni nisu obazirali na to.

“Jovana se ponašala potpuno prirodno, kao da nije javna ličnost. Bila je jako prisna s dečkom, on ju je grlio i mazio sve vreme, ljubili su se u đakuziju… Bilo je veoma interesantno” govori kroz smeh sagovornik. Jovana nije negirala da se našla u spa-centru, ali nije želela da priča o dečku.

“O svom privatnom životu sigurno u budućnosti neću ništa govoriti, posebno o mojoj privatnosti. Ja sam slobodna žena, ne kršim nikakve moralne kodekse koji su za mene kao osobu vrlo važni. Kad budem rešila da se udam i kada budem stala na ludi kamen, otkriću vam koji je to kamen mudrosti. Do tada, moji komentari vezano za privatni život, sigurno ih neću davati. Ljubim vas ” kazala je Jovana za domaće medije.

 

Podijeli članak: