STANIJU BIVŠI FARMERI U EMISIJI “AMI G SHOW” DOČEKALI NA NOŽ ALI PUBLIKA IH…

Zabava

Prašina oko ” Farme” se ne stišava.Pobednica ove šeste sezone realityja “Farma” Stanija Dobrojević je otvorila zajedno sa ostalim finalistima novu sezonu emisije “Ami G Show”. Voditelj Ognjen Amidžić je u novom studiju ugostio gotovo sve finaliste i bilo je potpuno očekivano da će izbiti skandal, pa su se tako bivši Farmeri još jednom udružili i iznosili argumente protiv Stanija.

Dobrojevićeva je istkla da još uvek nije stigla da sabere sve utiske, a nakon prozivki od strane klaberke Tamare Đurić i rediteljke Jelene Golubović da ona zapravo nije pobednica jer je podržao Kristijan Golubović, ona je rešila da se odbrani.

“Činjenice i argumenti su na mojoj strani. Svi zajedno su se udružili u finalu i njihovi zajednički glasovi nisu bili dovoljni da poraze Kristijana i mene. Gledala sam ankete na portalima, Kristijan, ja i Miloš smo bili na prva tri mesta, Tamare nije bilo nigde. Imala je četiri ili nula posto glasova, ovo je veliki uspeh za nju” kazala je Stanija.

Publika u emisiji bila je evidentno na njenoj strani, pa su svaki njen potez podržavali i nagrađivali aplauzom, dok su ostale učesnike častili negodovanjem.

Medjutim zbog Jelene Golubović ona je u jednom momentu želela i da napusti emisiju jer joj je stalno upadala u reč.

Podijeli članak: