Šta se zapravo krije iza razvoda pjevačice i Džavida Ljubovcija: Donna Ares vratila se iz Danske u Bihać

Ljubav

Zavjese na prozorima i zidovi stana na drugom spratu Ajke Kolaković, majke Donne Ares, u bihaćkom naselju Ozimice 1 čuvaju veliku tajnu o onome što ovih dana proživljava pjevačica koja se godinama lavovski bori protiv teške bolesti…

Životna sudbina je donijela i razlaz s dugogodišnjim partnerom Džavidom Ljubovcijem, muzičarem i producentom za koga su neraskidivo vezani Donnini estradni uspjesi…   Donna Ares se, kako za sada saznajemo, prije izvjesnog vremena iz Danske, gdje je sa Džavidom odselila početkom 2016. godine, vratila u svoj rodni Bihać. Zbogom zauvijek O raskidu s Ljubovcijem progovorila je na Instagramu…. Prekjučer je na svom profilu objavila fotografiju na kojoj je s Džavidom, čiji je lik prekrižila. Uz fotografiju je napisala da je stavila tačku na dugogodišnju vezu i brak s kompozitorom.

– Gotovo je i nije mi žao! Gdje nema povjerenja, tu nema ničega!!! Nikada! Zbogom, hej, hej… Zbogom zauvijek – napisala je Donna Ares, nakon čega su uslijedili komentari njenih prijatelja. Zatvorivši tu stranicu života, ona se izolirala i od medija, ne želi pričati o onome kroz šta prolazi. Odbija to i Džavid Ljubovci, ali i Donnine najbolje prijateljice. Šta je dovelo do raskida Donne Ares i njenog životnog partnera niko pouzdano ne zna osim samih aktera. Večernje šetnje Pjevačica obično uvečer prošeta s nekoliko drugarica, kažu nam u njenom bihaćkom komšiluku.

“Da, tu je, vidim je povremeno kad izađe, obično s prijateljicom Sabinom. Uvijek je puna života, naša Donna, svaka joj čast! Smršavila je malo, stavila ekstenzije, na osnovu njenog sadašnjeg outfita ne bi se moglo zaključiti kroz šta je sve prošla”  govori  nam jedna komšinica. Sabina Čeliković iz Pokoja kod Bihaća, Donnina nerazdvojna prijateljica, trenutno je na moru i ništa ne želi govoriti… Jedan drugi Bišćanin, odlično upoznat s prirodom veze Donne Ares i Džavida Ljubvcija te Donninim liječenjem, rekao nam je:

 

“Znam da je Džavid ispao veliki džentlmen kada je Donni bilo najteže, nije je ostavio na cjedilu, bio je uz nju, a tu se pokazuje karakter čovjeka. Ovo sada ne želim da komentiram. “

Donna Ares u posljednje vrijeme na Instagramu objavljuje fotografije iz Bihaća… Uglavnom su s njom prijateljica Sabina, sestra Alma i sestrić Dino.  Pjevačica je aktivna na društvenim mrežama, a po statusima koje je objavljivala ni u jednom momentu nije se moglo naslutiti da bi moglo doći do velikog ljubavnog kraha..

avaz

Podijeli članak: