SRPSKOG PEVAČA UDARIO GROM, PA GA SAHRANILI SA HARMONIKOM: Lopovi otkopali grob da uzmu instrument, a on bio ŽIV!!!

Estrada

Popularni pevač narodne muzike i autor mnogobrojnih hitova Milanče Radosavljević (74), koji živi pored Obrenovca, u mladosti je doživeo kliničku smrt…. Naime, kako prepričavaju meštani, svoje krive i neuobičajeno raspoređene prste Milanče tumači nesretnim slučajem koji je po mnogo čemu nelogičan… Njegove kolege, a i meštani gde živi pričaju da ga je grom udario u drvo ispod kojeg je sedeo.

On je doživio kliničku smrt, ali ga je porodica ispratila na večni počinak i sahranila ga zajedno sa harmonikom.Grob je međutim otkopan kako bi uzeli harmoniku i tom prilikom pljačkaši grobova su ga pronašli živog… Nastala je prava pometnja. Njegov otac je tražio sudionike tog događaja da bi ih nagradio, ali nikada se niko nije javio.

Milanče Radosavljević vlasnik je mnogih hitova “Pozdravi draga sina” i “Ti ode zauvek”, “Ustala je majka rano”, “Ti živiš negde daleko”, “Dao bih ovo malo života”, “Jedna žena plave kose”, “Anđelija”, “Ti ne znaš kako je mojoj duši”, “Ti si htela i što nisi smela”, “Za ljubav sam mladost dao”, “Otišli smo ti ostade majko”…

Kurir.rs

Kurir.rs/

Podijeli članak: