Srđan Predojević otkrio šta najviše zamera Jovani Joksimović !

Lifestyle

Voditelj Srđan Predojević je progovorio o odnosu sa kumom i saradnicom Jovanom Joksimović, a zatim otkrio šta ga kod nje najviše iznervira, ali i koje njene osobine ceni.

“Njena osnovna i najveća mana je iskrenost. Mislim da je pametno prećutati u nekim situacijama, a ona je cela satkana od pravde i istine… Takođe, moram da priznam i da mi ponekad zasmeta što me Jovana ne vidi u vazduhoplovstvu, već samo u novinarstvu. Ali generalno, Jovana je moja velika podrška, kao i ja njoj. Što se i vidi po našem poslovnom uspehu” govori Srđan, koji sa kumom i koleginicom uveliko pozdravlja gledaoce sa Televizije Prva.

 

Ushićenost što prelazi na novu frekvenciju Srđan Predojević otpočetka nije krio jer je bio upotpunosti spreman za nove izazove.

” Čim smo došli, sproveli smo analizu javnog mnjenja na uzorku od 1.000 ljudi i došli do najbitnijih odgovora na pitanja: koje informacije gledaoce najviše interesuju kada se probude, koja lica najviše vole da vide i zašto i šta sigurno ne žele da vide i čuju u jutarnjem programu… Pored analize, drugu polovinu programa čini ono što smo mi kao urednici doneli sa sobom. Takođe, tu spadaju osnovni informativni sadržaj i vremenska prognoza. Šejk ta dva dela informacija će se zvati „Jutro sa Jovanom i Srđanom“ “ govori Srđan.

Story.rs

Podijeli članak: