SRBIN UBIO SUPRUGU NAKON ŠTO MU SREDILA PAPIRE ZA AUSTRIJU: Stravičan događaj se dogodio u Austriji

Vijesti

Žena otišla u Austriju da radi, sredila papire i mužu, a onda je on BRUTALNO UBIO.

Aleksandar K. (61) uhapšen je zbog sumnje da je ubio suprugu Ileanu K. (43), u stanu u Beču.

Telo su pronašle njihove ćerke kad su se vratile u stan i odmah su pozvale Hitnu pomoć.

Žena je ležala na podu i krvarila, a na telu su bili vidljivi ubodi noža po grudima i stomaku. Uprkos pokušajima lekara da je spasu, Ileana je preminula u stanu. Njen muž je uhapšen i nije pružao nikakav otpor. Navodno, izbo ju je sa sedam uboda nožem – naveli su austrijski mediji.

 

Motiv ubistva zasad nije najjasniji. Naređena je obdukcija tela Ileane K., nakon koje će biti poznato koja rana je bila smrtonosna. Ćerke ovog para su preživele šok, one su dobile medicinsku pomoć – dodao je portparol bečke policije.

On je rekao da nije imao nameru da je ubije. Ispričao je da je svađa među njima eskalirala tog popodneva jer je sumnjao da ga supruga vara. Zbog toga je, u žaru rasprave, dograbio nož i sedam puta izbo suprugu – navodno je ispričao policiji Aleksandar K.

Kako saznajemo, Aleksandar i Ileana K. u Beč su došli iz Velikog Gradišta.

Još dan danas niko ne može da veruje šta se desilo.

Loša reč nije mogla da se čuje o porodici od nje. Bila je veoma vredna i snalažljiva, baš se potrudila da sve ukućane odvede u Beč da ne bi bili razdvojeni. Verujte da smo u strašnom šoku – dodala je prijateljica ubijene.

Ona je bila zaposlena u ćevabdžinici, ali je pre nekog vremena otišla u Austriju. Uspela je da sredi papire i za svog supruga, pa su svi živeli zajedno u Beču. Tamo se zaposlila u grilu koji su takođe držali naši ljudi. Velika tragedija, svako ko je poznavao ovaj par znao je da su dobri ljudi i da je Ileana divna žena – kaže jedna njena poznanica za Kurir.

Naša sagovornica ističe da joj se Lili, kako su Ileanu zvali, nikad nije žalila na supruga.

Podijeli članak: