SRBIJU POTRESLA VEST : UBIJEN VOJISLAV ŠEŠELJ !!!

Vijesti

Juće se na društvenim mrežama pojavila vest da je lider Srpske radikalne stranke svima dobro poznat Vojislav Šešelj ubijen u Beogradu!

Ova je vest plasirana na lažnom profilu koji nosi ime slavnog holivudskog glumca “Nikolasa Kejdža”. Zista neslana šala je dodatno  začinjena fotografijom pravog leša koji po konstituciji podseća na lidera Radikala,, a nad kojim stoji nagnut policajac… U uglu fotografije stoji i mali portret Vojislava Šešelja kako bi podmetnuta informacija dobila na verodstojnosti…

Predsednik Srpske radikalne stranke se  prvo  smejao pola minuta kada smo mu telefonski saopštili vest da “nije više među živima”.
“Ko, ja mrtav? Pa, evo pričate sa mnom, ili to možda nisam ja… (smeh). Živ sam, mrdam od jutros. Tako i nameravam da nastavim “ kazao je Šešelj za SrbijaDanas.com.

On na to jo dodaje da mu ovo nije prvi put da su ga lažno proglasili mrtvim.

“Ubijali su me preko Fejsbuka već nekoliko puta, a ja se svaki put samo nasmejem na to. Izgleda da jedino tako mogu da me likvidiraju. Ne znam šta da vam kažem. Ne mogu komentarisati nečije sumanute ideje ” govori Šešelj.
Na pitanje da li misli da je možda “neslanu šalu” namerno plasirao neko od beogradskih demonstranata s kojima je pre tri dana imao sukob ispred Skupštine, Šešelj govori :

“Mogu samo da nagađam, nemam pojma. Zaista nemam predstavu ko bi i zašto to uradio. Takve stvari me ne pogađaju i na njih ne obraćam pažnju. Neka rade šta hoće, neće me isprovocirati.”

Ne osećam se ugroženo, neću goniti krivca!
Šešelj još napominje da nema nameru da goni počinioca iako bi policija mogla da otkrije sa kog je računara postavljena lažna informacija.

“Neću ništa da preduzimam, baš me briga. Nemam ja vremena da se bavim tim stvarima, imam ozbiljnije poslove. Onaj ko misli da tako može da mi naškodi u velikoj je zabludi. Ne osećam da mi je bezbednost ugrožena ni na koji način i ne verujem da bi neko preko Fejsbuka mogao da me ugrozi. Preživeo sam Hag, preživeću i ovo “ kazao je  Šešelj.

srbijadanas

Podijeli članak: