SRBIJA NE VJERUJE: Afera Šake Polumante dobila SKANDALOZAN kraj! SADA JE SVE JASNO!!!

Lifestyle

Cela estrada u šoku!!!

Sedamnaestogodišnja M. V. je priznala u emisiji “Ekskluzivno” da je čitav skandal i aferu zbog koje je pevač Šako Polumenta nedeljama bio osuđivan i kritikovan, izmislila!!!

Već nedeljama unazad cela Srbija ali i region ne prestaje da komentariše snimak Šaka Polumente koji je, kako su svi prvobitno mislili, poslao maloletnoj M. V., koja je isti potom objavila na svom nalogu na Instagramu…
Pevač je nekoliko puta nakon toga naglašavao da mu je telefon ukraden na jednom od nastupa, što je potvrdio i njegov kolega Sinan Sakić, kao i da nijednog trenutka nije slao snimke maloletnim osobama. ..I pored toga, M. V. je i dalje tvrdila da je snimak u kojem pevač izgovara:“Nedostaješ, dođi da me ljubiš” upućen upravo njoj.

Nakon što je i ona sama uvidela da su stvari otišle zaista  predaleko i da je cela afera uticala na ugled pevača ali i njegove porodice, odlučila je da javno prizna i uputi mu izvinjenje.

“Želela bih da se javno izvinim porodici Polumenta zbog ovog incidenta i skandala, pogotovo njemu. Nisam preko ovoga želela da postanem poznata”  kazala  je M. V. u emisiji “EKSKLUZIVno” i na to još  dodala da se poigrala na društvenim mrežama, ne sluteći kolika je moć medija i kakve posledice može izazvati jedna takva javna objava.
“To uopšte nije u redu i u tom trenutku ugrozila sam njegovu porodicu”  kazala  je ona, a onda se obratila i svojim vršnjacima… Ja sam poslala veoma pogrešnu poruku mlađima od osamnaest, tako da – nemojte da vam se desi ovo što i meni…

srbijadanas

Podijeli članak: