SRAMNO: Maji Marijani podmetnuli lažnu izjavu o ubijenoj Jeleni!!!

Estrada

O ubistvu srbijanske pjevačice Jelene Krsmanović Marjanović, koja je prije par dana sahranjena, i dalje se mnogo priča.

Mnogo je žalosno što postoje i oni koji takve situacije koriste kako bi se promovirali, povećali svoju čitanost… Ono što su  pojedini novinari uradili pjevačici Maji Marijani, a ako je tačno kao što ona tvrdi da nikome ništa tako nije izjavila  za svaku je osudu.

“Maja Marijana očigledno ne može da prihvati tragičnu sudbinu svoje koleginice, te je, kada je stigla ispred kapele novinarima poručila: “Bolja da su je silovali, a da je ostala živa”.”

Pevačica Maja je u šoku kada joj je javljeno šta je objavio “neki” portal.

To ju je mnogo povrijedilo kao čovjeka, prijateljicu ubijene pjevačice što je neko, kako reče, sebi dao za pravo da se “igra” s njenim osjećajima, da izmišlja izjave…

” Kao prvo, SRAM VAS BILO! Kao drugo, recite mi, kada sam ja to izjavila, gdje i kome??? Neka se pojavi ta osoba ispred mene! Šokirana sam i nek vam služi na čast, ako je uopšte imate” vidno potresena objavila je pjevačica na svom profilu.

Ima li kraja neprofesionalizmu? Sistem vrijednosti je pao na najniže grane… Zar ići toliko daleko da se ne poštuju ljudski osjećaji… bar u ovakvim, tragičnim situacijama.

570768a7-1ccc-4788-b0d9-3fdf0a0a0ab0-maja-status-jelena-previewOrg

expressmag.com

Podijeli članak: