SPREČENO UBISTVO: Divna je na svu sreću na vreme uspela da…

Rijaliti

Otac i brat posvedočili su svemu…

Marko Kocić i Divna Milanović su trenutno u medijskom centru pažnje. Mladi par nakon emisije “DNK” je postao poznat srpskoj javnosti, a posle ulaska u rijaliti “Zadrugu” interesovanje za njihovu prošlost sve više raste.Ekipa našeg protala je posetila selo Dubnica u kom Marko i Divna žive, a potom i Divnine rodne Gložane!!! Tamo smo se najpre susreli sa Divninim polubratom Zlatkom, a zatim i sa njenim ocem Tomom, koji su nam ispričali sve o njenom prvom braku.
Pojavila se informacija da je Divna imala brak pre Marka?
“To je bilo mnogo kratko. Udala ju je Ivana iz “Provodadžija”, voditeljka emisije na “Hepi” televiziji ” – rekao nam je Zlatko.

Ko je bio taj čovek?
“Amir Rasanović se zove, pilot iz Krnjeva.”

Koliko je taj brak trajao?
” Samo 2 meseca! Onda je Divna 2 meseca samovala, pa je otišla za Marka.”…Da li je bila srećna u toku ta dva meseca, bilo je naše sledeće pitanje na šta Zlatko nije želeo da odgovori. A kada čujete šta je njen otac Toma rekao, biće vam jasno i zašto!

Kada se Divna prvi put udavala, da li ste bili saglasni sa tim? Je l’ bilo ljubavi u njenom prvom braku?
“Nije Divna mene ni pitala… Ona se u Miloševac udala, dao sam je preko emisije, a onda sam na kraju otišao i uzeo sam je nazad, vratio sam je kući “ govori Divnin otac Toma kojem nije bilo lako ovo da izusti.

Zbog čega ste je doveli ponovo u roditeljski dom?
“Zato što je isterao bivši muž!”

Zašto je tako postupao prema njoj?
“Ma on je bio lažov i Ciganin! On kaže da nije Cigan, ali jeste! Lagao je tako i da je pilot! Ja mu tražim diplomu, a on nema da mi pokaže, pilot mora da ima dokumenta ako se bavi tim zanimanjem “ ljutito je kazao Divnin otac.

Nastavio je sa srdžbom da priča vidno iznervirani Toma, kojem je očigledno smetalo što njegov zet pripada romskoj nacionalnosti.

“On je otišao u “Hepi” pa su ga i odande izbacili, nosio je ono pilotsko odelo… Ja mu kažem – Šta si to obukao kada znam da radiš za komunalno!”

Šta ste mu rekli kada vam je izbacio ćerku na ulicu?
“Nisam ništa, ne ide to tako “ – žustro je obrusio Divnin tata i dodao:“Mogao sam svašta, ali tada dolazi do ubistva! Ja sam miroljubiv čovek, i nisam želeo da idem na robiju… Ko još voli zatvor, šta da radim tamo. Bolje tako nego da odem u zatvor, pa me donesu mrtvog… Sprečeno ubistvo”   završio je Toma, najveći zaštitnik porodice Kocić…

Srbijadanas

 

Podijeli članak: