Estrada
0

SPEKTAKL OD 500.000 EVRA: Otkrivamo kako će izgledati nove “Zvezde Granda” i ko će biti u žiriju

U novoj sezoni popularnog  takmičari liftom će iz podruma izlaziti na scenu na kojoj će dominirati svetlosni efekti i raskošna scenografija. Svima je već poznato da bi uskoro trebalo da startuje nova sezona “Zvezda Granda” u kojoj gledaoce očekuje nekoliko velikih iznenađenja, od scenografije vredne 500.000 evra pa to do promena u žiriju. Svima već […]

Podijeli članak:
SPEKTAKL OD 500.000 EVRA: Otkrivamo kako će izgledati nove “Zvezde Granda” i ko će biti u žiriju

U novoj sezoni popularnog  takmičari liftom će iz podruma izlaziti na scenu na kojoj će dominirati svetlosni efekti i raskošna scenografija. Svima je već poznato da bi uskoro trebalo da startuje nova sezona “Zvezda Granda” u kojoj gledaoce očekuje nekoliko velikih iznenađenja, od scenografije vredne 500.000 evra pa to do promena u žiriju.

Svima već dobro poznat direktor “Granda” Saša Popović je odlučio  da kompletno promeni studio na Košutnjaku u kojem se snimaju “Zvezde Granada” i to će ga, kako navodi “Kurir”, koštati oko 500. 000 evra.

Gledaoce očekuje sasavim drugačiji mmoderni izgled studija, i u novoj sezoni takmičari će liftom iz podruma izlaziti na scenu na kojoj će dominirati svetlosni efekti i raskošna scenografija, a da bi sve bilo na najvišem nivou, specijalna rasveta stiže iz inostranstva.

Ono što skoro sve najviše zanima je ko će biti članovi žirija, i po nezvaničnim informacijama, ponovo ćemo gledati Jelenu Karleušu, Acu Lukasa, Mariju Šerifović, Dragana Stojkovića Bosanca i Anu Bekutu, dok je još uvijek neizvesno učešće Viki Miljković, pa postoji mogućnost da nju zameni neka od popularnih pevačica.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  Do sada neviđeno: Pogledajte koga Sinan Sakić obasipa poljupcima...

Takođe, stalnim članovima žirija, će se pridružiti i jedan misteriozni… Po svemu sudeći očekuje nas spektakl.

(Telegraf.rs)

Podijeli članak:

Napisano od moderator2

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!