SONJA OTKRILA SVE O RAZVODU SA LUKASOM: Zavoljela sam ga, ali javna ličnost TRAŽI DA IMA FANA, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim!

Vijesti

Sonja Vuksanović je dugo vremena ćutala. Sve vreme dok je tekla rastava od poznatog folk pevača Ace Vuksanovića, ona je kalkulisala šta je najbolje za njihovu ćerku Viktoriju, koja je nedavno proslavila rođendan….

Upravo ova proslava je bila idealan povod da Vuksanovićeva bivša supruga progovori o svemu onome o čemu je poslednjih meseci ćutala…

 “Zbog ogromne ljubavi koju osećamo prema Viktoriji, radim na tome da sa Acom održim prijateljski odnos. Učim se da se izdignem iznad situacije. Ja sam zbog svoje ćerke na to spremna. Uvek će nas vezivati emocije i to je normalno jer imamo Viktoriju. O pomirenju nema reči”  govori  Sonja u ispovesti za “Hello”.

O preljubi o kojoj su pisali svi domaći mediji, a tiče se košarkaša Marka Jarića, Sonja govori:

“Očigledno je da ne štrčim i zbog toga mnogima smetam. Da li sam preljubnica ili ne, sramno je komentarisati. Ne dozvoljavam da me bilo ko uvlači u svoje blato, ne želim da govorim na određene teme, jer ni sa prijateljima ne delim apsolutno sve. To je moja stvar i stvar mog bivšeg muža, naše dece i zajednice ” kazala je.

Aca je, za razliku od Sonje, nekoliko puta u medijima govorio o rastanku.

“Moj bivši muž je, nažalost, okružen raznim ljudima. Estrada je polje velikog zla i nezadovoljstva i koliko god ti ljudi bili važni, njihov nastup na bini traje 45 minuta. Treba da budeš čovek pre nego što se popneš na tu binu, ali i kada siđeš. Zavolela sam ga kao muškarca, jer se trudio i udvarao mi se kao nijedan do tada. Ali, javna ličnost traži da ima fana i u kući, što ja nisam i ne mogu toliko da se izopačim govori Sonja…

blic.rs

Podijeli članak: