SONJA ĐUSKALA UZ ACINE PESME: Posle razvoda prvi put došla na Lukasov nastup!!Evo kako se sve završilo…

Lifestyle

Sonja Vuksanović se u petak na subotu provodila na nastupu bivšeg supruga Ace Lukasa u jednom beogradskom klubu…Ona se prvi put posle razvoda pojavila na folkerovoj svirki, što je iznenadilo i njega, ali i sve prisutne koji su je spazili.

Popularna stilistkinja je u klub došla zbog rođendana bliske prijateljice. Iako je nastupao njen bivši suprug, s kojim se rastala pred leto prošle godine, ona je ispoštovala drugaricu… Sonja Lukasa nije izbegavala, već se kulturno pozdravila s njim i ljubazno razmenila nekoliko rečenica.

Iako više ne žive zajedno, njih dvoje imaju korektan odnos zbog šestogodišnje ćerke Viktorije.

” Sonja, koja je plenila pažnju svojim izgledom, izazvala je opštu pometnju… Na samom ulazu u klub nastao je haos oko nje jer su je svi gledali… Mnogima je bilo čudno otkud ona na Lukasovom nastupu, a ona je došla da bi ispoštovala drugaricu koja je na njegovoj svirki slavila rođendan. Bile su njih četiri. Sedele su u separeu, a u jednom momentu je zaigrala. Videlo se da se odlično provodi “ govori izvor s lica mesta i nastavlja:

” Nije joj bilo važno šta će ko da misli i da komentariše kad ona vrlo dobro zna razlog zbog kojeg je došla na nastup bivšeg muža. Očigledno je da nema problem s tim, a ni s njim. Ona je klub napustila posle pevačevog prvog bloka pesama i otišla kući “ – završava ovaj izvor.

Kurir

Podijeli članak: