Sonja čestitala ženama 8. mart, a onda je usledila Lukasova brutalna poruka!!! (foto)

Nekategorisano

Iako se u poslednje vreme čini kako su se ratovi između bivših supružnika,poznatog folk pevača Ace Lukasa i Sonje Vuksanović završili, ono što se danas “odigralo” dokazuje nešto potpuno suprotno!

Naime, sve je počelo Sonjinom objavom povodom Dana žena. Ona je na Instagam postavila fotografiju krune optočene dijamantima, a iznad nje stajalo je pitanje “Kada me neko pita: Šta misliš ko si ti?”.

Očigledno aludirajući na to da je baš kraljica, kao i sve žene kojima je čestitala 8. mart, Sonja je ovom objavom izazvala bivšeg muža Lukasa koji je u svom već dobro poznatom stilu odgovorio na potez svoje bivše.

“Lepo je kada te pitaju šta misliš o sebi, ili ko si (ti)? Još je lepše, kad im ti kažeš, ili pokažeš ko si ti! A još je lepše kada tako lepo i visoko, Boga mi i previsoko, o sebi misliš! A “prava je stvar, kada dođu i pitaju te KO SI”!

Blago onom ko je u životu (više, često puta) imao priliku i “čast” da mu ga neko postavi! Eto, ja te prilike imao nisam!

Izgleda, nisam siguran, ali mi se čini, da znaju ko sam, pa me možda zato niko ni ne pita! Šta misliš ko si? Čudno pitanje, ako te već znaju? Kraljevi i kraljice krunišu podanici, a oni koji ih nemaju krunišu se sami! Nemam ja ni podanike, ali mi krunu staviše oni a nema ih mnogo, par miliončića, koji me izgleda vole! Kada je staviš sam hoće da spadne!

Imam jednu pesmu za podsetiti… “Niko 1, 2, 3″… možda si jedan od njih ti!” – zaključio je na kraju Lukas.

Evo i njegove objave:

Telegraf/

Podijeli članak: