Zabava
0

Šokantno!Staricu od 99 godina obavijestili da je trudna (FOTO)

Britanka Doris Ayling ostala je zatečena kad je nakon obavljenih analiza krvi od bolnice dobila obavještenje da je trudna, javlja Tanjug. U dopisu koji je ova 99-godišnjakinja iz Bognor Regisa, u West Sussexu, dobila na kućnu adresu pisalo je da što prije zakaže ginekološki pregled i da tom prilikom donese uzorak urina. Iz bolnice su […]

Podijeli članak:
Šokantno!Staricu od 99 godina obavijestili da je trudna (FOTO)

Britanka Doris Ayling ostala je zatečena kad je nakon obavljenih analiza krvi od bolnice dobila obavještenje da je trudna, javlja Tanjug. U dopisu koji je ova 99-godišnjakinja iz Bognor Regisa, u West Sussexu, dobila na kućnu adresu pisalo je da što prije zakaže ginekološki pregled i da tom prilikom donese uzorak urina. Iz bolnice su je, također, obavejštavali i o očekivanom datumu porođaja.

Uskoro punim 100 godina, pa kako bih mogla da budem trudna?”, zapitala se starica koja je ovu neobičnu priču ispričala tabloidu Sun. “Imam troje djece i 20 unučadi, a posljednji put sam bila u drugom stanju prije 70 godina”, rekla  je ona uz smijeh, dodavši da je na dopisu čak bio naveden i njen datum rođenja: 21. novembar 1915.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  POTEZ VRIJEDAN DIVLJENJA: Ronaldo ponovo postidio svijet!!!

U bolnici NHS Trust, koja se u međuvremenu izvinila Doris za eventualnu nelagodnost, kažu da je “riječ o administrativnoj greški”, neko od nadležnih jednostavno je pobrkao nalaze. Kako bilo, slučaj je dobro nasmijao članove Dorisine porodice. “Bilo je jako zabavno, mama se stalno šalila i svi smo se ludo smijali. To je jedna od onih čudnih stvari koje se događaju”, kazao je Dorisin 76-godišnji sin Brian.

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!