ŠOKANTNO! ZORAN MARJANOVIĆ PRIZNAO: Lično sam ubio Jelenu!!! Ovo se čekalo!

Vijesti

Policijski inspektor  bio je ozvučen i Zoranov je iskaz snimljen, ali taj dokaz ipak  ne može da se koristi na sudu. On je stravični zločin priznao inspektoru koji je ubačen u njegovu ćeliju.

Naime, iskusni operativac  tokom je boravka u ćeliji uspešno glumio uhapšenog kriminalca i tako je zadobio Zoranovo poverenje, da bi u jednom trenutku Zoran priznao i do detalja ispričao kako je izvršio gnusni zločin.Policijski inspektor bio je ozvučen i Zoranov je iskaz tada snimljen, ali taj dokaz ne može da se koristi na sudu. Ipak, on je potvrda da je s pravom uhapšen kao glavni osumnjičeni za Jelenino ubistvo, navodi izvor iz policije. ..

Tužilaštvo je nakon toga obavešteno o ovom potezu ali su oni potvrdili da sud ne prihvata takvo priznanje, jer nije uzeto po zakonu, navodi izvor.Zoran Marjanović, osumnjičen za ubistvo supruge Jelene Marjanović, je krajem novembra prebačen iz jedne pritvorske jedinice u drugu.

U pitanju je redovna procedura pritvorenika da se posle više od mesec dana prebace u novu ćeliju… Marjanović nije pravio nikakve probleme i tada je smešten je sa još trojicom pritvorenika, koji javnosti nisu poznati, a od kojih je jedan bio operativac policije.

Marjanović je nakon dva meseca odvojen od Marka Nikolića i još dvojice sa kojima se svakako dobro slagao. Protiv Nikolića je podignuta optužnica za svirepo ubistvo supruge Maje i sina Mihaila…Ukoliko tužilaštvo u periodu od šest meseci od pokretanja istrage ne podigne optužnicu, za šta rok ističe 15. marta, Marjanović će tada biti pušten na slobodu

 

Zorana inače redovno posećuju advokati, koji ga obevaštavaju o toku istrage i daljim planovima odbrane. Sin Uroš i otac Vladimir poslednji put su posetili Zorana na krsnu slavu Đurđic, a pre toga u poseti mu je bila i ćerka Jana…. Njihov susret je bio izuzetno emotivan, a Zoran stalno priča o Jani i o tome kako mu nedostaje.

Zoran Marjanović je uhapšen 15. septembra u svojoj kući u Borči, samo dan nakon što je napustio rijaliti šou „Zadruga”. Protiv njega je pokrenuta istraga za teško ubistvo supruge Jelene i on je za sada jedini osumnjičeni.Zoran zvanično sve vreme negira umešanost u ubistvo. I dalje zvanično se drži priče da je tog 2. aprila otišao na nasip sa Jelenom i njihovom ćerkom Janom da bi Jelena džogirala…

Prema njegovim rečima, Jelena mu se u jednom trenutku izgubila iz vida i on više nije mogao da je nađe, pa je organizovao potragu misleći da ju je neko oteo. ..Međutim, Jelena nije bila žrtva otmice, već je njeno telo nađeno sutradan u kanalu na tom istom nasipu…

 

(Kurir.rs/Informer)

Podijeli članak: