ŠOKANTNO, MININA MAJKA OČAJNA: Ide u ZATVOR jer joj je dopustila da joj MALOLETNA ĆERKA BUDE U…

Vijesti

Odeljenje za trgovinu ljudima je  naložilo  Centru za socijalni rad da sasluša mamu maloljetne  Mine Vrbaški Ivanu pod sumnjom da trguje svojim detetom..
Majka Mine Vrbaški Ivana bi sada mogla da završi u zatvoru jer je njena maloletna ćerka u rijalitiju!!! Centar za socijalni rad iz Beograda sumnja da Ivana trguje svojom ćerkom, pa razmatra ima li osnova da protiv nje podigne krivičnu prijavu.

“Po njihovom mišljenju ja trgujem Minom, i time što sam je pustila da uđe u rijaliti dovela sam je u opasnost”
Minina majka je zbog ovih sumnji već bila na razgovoru, a za Informer priznaje da je sada očajna.

” Dobila sam poziv iz Centra za socijalni rad iz Inđije da dođem na informativni razgovor… Kad sam otišla tamo, rekli su mi da je iz beogradske ispostave Odeljenja za trgovinu ljudima stigao nalog da provere postoje li elementi da me krivično gone. Po njihovom mišljenju, ja trgujem Minom, i time što sam je pustila da uđe u rijaliti dovela sam je u opasnost. Videla sam taj papir svojim očima. Očajna sam.” govori  Minina majka Ivana.

Ona još dodaje  da su ljudi iz ovih državnih institucija licemerni jer sada brinu za njenu ćerku, a nisu želeli da joj pomognu kad je Mina bila u ozbiljnim problemima.

“Kad je Mina ušla u pubertet i kada je počela problematično da se ponaša, ne postoji ustanova u koju nisam išla i tražila pomoć.. Od tog Centra, preko psihologa, policije… Svi su mi zatvarali vrata jer je ona bila stariji maloletnik i mogla je po zakonu sa 16 godina sve sama. Okretali su glavu od problema”  govori  Ivana i dodaje da su joj čak davali sulude savete:

“Savetovali su me da čak ni fizički ne pokušam da je zaustavim jer bih onda ja krivično odgovarala. Bukvalno joj nisam mogla ništa, a niko nije želeo da mi pomogne. Sad isti ti koji su okretali glavu od problema hoće da me gone za stvar za koju sam tražila pomoć! Mina je sve svojevoljno uradila… Meni se život ruši iz dana u dan. Osećam se kao da nemam izlaza iz problema koji se gomilaju svakodnevno.”

Mina je u rijalitiju oplela po Katarini Grujić, Soraji Vučelić i Ani Korać, označivši ih kao žene koje se prodaju za novac. Nakon te njene izjave Minina mama Ivana je počela da dobija konstantne pretnje.
” Prete mi zbog Mininih izjava u vezi sa tim devojkama. Ne znam zašto moja ćerka to radi. Ja se osećam jako loše. Pa neke od njih ja odlično poznajem, bile su mi i u kući… Javno im se izvinjavam u Minino ime. Kao da nije pri sebi kad to priča”   govori  Ivana Vrbaški.

Informer

Podijeli članak: