ŠOKANTNI DNEVNICI NINE REŠIĆA: Nakon 9 godina otkriven sadržaj dnevnika pokojnog pjevača!!

Lifestyle

Folk pjevač Amir Nino Rešić je  preminuo prije devet godina u bolnici u Bijeljini od perforacije pankreasa, a priča o njegovom životu je ponovo postala veoma aktuelna nakon otkrića njegovog menadžera Nermina Ademovića – on je kazao  da je Nino vodio dnevnike koji kriju mnoge tajne!

 “Bogami, o svačemu je tu pisano, od dešavanja na estradi do Ninovih ljubavnih afera i drugih događaja u životu”  rekao je Nermin.

Ademović tom prilikom  za Kurir tvrdi da je veliki dio te svojevrsne Ninine autobiografije posvećen vezi sa Vesnom Zmijanac, u koju je pokojni pjevač bio ludo zaljubljen!

 

“Vesna i Nino su se redovno viđali u hotelu “Park”. Ipak pjevačica nikad nije željela da se s njim javno pojavljuje i da prizna da su u vezi, zbog čega je on veoma patio. Nino je u nju gledao kao u Boga! On je svoju tadašnju djevojku ostavio zbog Zmiki. Ta djevojka je čula da se viđaju u “Parku”, pa je jedno veče upala i napravila im haos! Napala je i njega i Vesnu, razlupala cijelu sobu. Nino je tome u svom dnevniku posvetio nekoliko stranica. Ipak, više je pisao o svojoj patnji zbog Vesne, koja je u isto vrijeme bila s njim i s tadašnjim direktorom TV Beograd Miloradom Vučelićem”  govori Nermin.

 

-“Ta veza ga je umalo koštala glave! Po Beogradu su ga jurili neki mafijaši koji su htjeli da mu naude! Kako je napisao u dnevniku,,, sumnjao je da je žestoke momke angažovao upravo Vučelić, koji nije mogao da podnese to što se Nino viđa s Vesnom… Nakon  toga, Rešić se preselio u Sarajevo da bi spasio glavu ” tako govori  Ninov menadžer za Kurir.

 

Nako ovog pozvali smo i Vesnu i Milorada Vučelića za komentar. Pjevačica se nije javljala na telefon, dok je Vučela čim smo pomenuli njeno ime samo rekaao:

“Ma, dajte, molim vas!”  i prekinuo je vezu.

Nini se poslije nekoliko godina u Sarajevu sudbina ponovila! I tamo je počeo da dobija prijetnje od nekih opasnih ljudi!

“Navodno, poslaće “neke ljude” koji će me strpati u gepek i dovesti njemu “na noge”! Zvao sam ga i pitao zašto mi prijeti, sve je negirao, rekao mi je da ćemo se lično obračunati”   napisao je Nino u svom dnevniku.

 

Ovo je samo mali djelić svojevrsnih memoara Nina Rešića, koje je pjevač zapisivao u rokovnicima. Menadžer Nermin Ademović ih je pronašao u Nininom stanu, nakon njegove smrti.

(Kurir)

Podijeli članak: