Lifestyle
0

Šokantan status Indy Aradinović o Nataši Bekvalac!!! (FOTO)

Indira Aradinović svima poznatija kao Indi, na svom Instagram profilu je objavila  poruku koja se tiče Nataše Bekvalac i njenog slučaja sa suprugom Lukom Lazukićem… Indi očigledno smeta to što je slučaj Bekvalac-Lazukić toliko propraćen u medijima, pa je to bez suzdržavanja podijelila sa svima koji je prate. ” Inače, živa nisam dok se slučaj […]

Podijeli članak:
Šokantan status Indy Aradinović o Nataši Bekvalac!!! (FOTO)

Indira Aradinović svima poznatija kao Indi, na svom Instagram profilu je objavila  poruku koja se tiče Nataše Bekvalac i njenog slučaja sa suprugom Lukom Lazukićem…

Indi očigledno smeta to što je slučaj Bekvalac-Lazukić toliko propraćen u medijima, pa je to bez suzdržavanja podijelila sa svima koji je prate.

” Inače, živa nisam dok se slučaj u državi, kao bitan, Nataše Bekvalac ne riješi, pa bar do septembra da čitamo i ispratimo ljeto kako dolikuje sa svakodnevnim vijestima”  napisala je Indi.

“Ipak to Srbiju zanima!”  zaključila je, očigledno vrlo ironično… Mnogi su ovu objavu negativno komentarisali. Nikome nije jasno zašto žena ženu ne može da podrži.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  (FOTO) IZGUBILA JE 28 KILOGRAMA: Evo čime se Bojana Stamenov danas bavi i kako izgleda!

Podijeli članak:

Napisano od mersud

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!