ŠOKANTAN NASTAVAK RAZVODA: ANA I DARKO TUŽE NJEGOVU BABU!!!

Lifestyle

Poznati folk pevači Ana Sević i Darko Lazić tokom jučerašnjeg su se  dana prvi put javno oglasili povodom razvoda, a tom prilikom najavili i određene tužbe…Iako su rešili da stave tačku na svoju bračnu zajednicu, Ana i Darko su saglasni u nameri da sve neistine koje su objavljivane o njima u prethodnim nedeljama završe na sudu.
Ako je verovati Aninom i Darkovom saopštenju za javnost, neće se uzdržavati da tuže sve one koji su iznosili laži o njihovom odnosu, uključujući i – njegovu babu Milku iz sela Brestač u Vojvodini.

“Razlog za to nije bilo koja druga osoba, nikakva paralelna veza ili ljubavna afera bilo koga od nas dvoje, a kako se to potencira u štampi koja međusobno pronosi neproverene i netačne informacije. Sve što je objavljivano u vezi toga, pozivajući se na “pouzdane izvore, bliske prijatelje, one koji su upućeni, članove porodice” i slično – čista je laž…

Svaka tako plasirana laž svoj epilog dobiće na sudu, u procesima koje će voditi naš zajednički advokat. Kako one koje su do sada objavljene, tako i one koje bi ubuduće, eventualno, bile objavljene ”  naveli su u saopštenju, a Lazićeva baka je prošle nedelje za Alo istakla kako Sevićeva ima ljubavnika.

“Kazao nam je da se razvodi od Ane, jer mu je priznala da ima drugog. Ona sada priča da su se razveli pre dva meseca, a to nije tačno. I ovo sada što pričaju da se drogira, sve mu je to ona smestila. Neka se sada vadi kako zna “kazala  je, između ostalog, Milka prošle nedelje za Alo o situaciji u kojoj se našao njen unuk.

Podijeli članak: