Estrada
0

Šok: Zvezde Granda se vraćaju na Pink??!

Najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji, Zvezde Granda, ove subote nije emitovano zbog svađe američkog investicionog fonda KKR, u čijem je vlasništvu Grand produkcija i Teodora Kirijakua, vlasnika grčke grupacije Antenna, u okviru koje posluje TV Prva. “Grci su početkom godine tražili da im SBB plati pravo reemitovanja programa na kablovskim operaterima, a Amerikanci su jedva […]

Podijeli članak:
Šok: Zvezde Granda se vraćaju na Pink??!

Najgledanije muzičko takmičenje u Srbiji, Zvezde Granda, ove subote nije emitovano zbog svađe američkog investicionog fonda KKR, u čijem je vlasništvu Grand produkcija i Teodora Kirijakua, vlasnika grčke grupacije Antenna, u okviru koje posluje TV Prva.

“Grci su početkom godine tražili da im SBB plati pravo reemitovanja programa na kablovskim operaterima, a Amerikanci su jedva na to pristali, optužujući Grke za ucjenu. Sada prijete gazdama Prve da im neće dati najgledaniju emisiju ako im oni ne ukinu taksu za kablovsku TV,”  govori  dobro obaviješten izvor i dodaje da se iza kulisa odvijaju pregovori za Željkom Mitrovićem.

POPULARNO NA FACEBOOK-u:  OGLASIO SE nakon SKANDALA: Ovo je Milan Kalinić poručio Dari Bubamari!

“Predstavnici KKR-a u tajnosti razgovaraju sa vlasnikom Pink imperije, kome bi odgovaralo da se ovo takmičenje vrati na njegov kanal, jer nije imao previše uspjeha sa Pinkovim zvezdama.”

Prva TV sa druge strane sada  tvrdi da se emitovanje Zvezda Granda nastavlja i da se vraćaju na program već sljedeće subote od 21h…

(Informer)

Podijeli članak:

Napisano od melisa

There are 0 comments

Leave a comment

Want to express your opinion?
Leave a reply!