ŠOK U PAROVIMA! MILOJKO DISKVALIFIKOVAN! Miljana sve šokirala! “Zbog njega ne mogu da..

Rijaliti

Produkcija rijalitija “Parovi 7” je baš znenadila sve učesnike i saopštila da će neko od takmičara biti diskvalifikovan. Pred vratima luksuzne zemunske vile bili su Dario Šogorović, Milutin Radosavljević Mili i Đorđe Tomić, a onda su se svi šokirali kada je obelodanjeno da će biti izbačen novajlija Milojko Božić o čijoj se vezi sa 53 godine mlađom Milijanom Bogdanović naširoko piše i priča..

Razlog diskvalifikacije koji je saopštila voditeljka Slađana Petrušić je bio veoma opasan – da se ne desi najgori scenario i da Božić ne strada zbog zdravstvenih problema. Da ne daj Bože – ne premine!

“Milojko nije sposoban za dalje takmičenje zbog zdravstvenih problema, a ova kuća ne može dopustiti da se desi ono najgore” rekla  je Slađa.Milijana mu je pritrčala u zagrljaj, poljubila ga i prošaptala mu reči na uho.

“Ja ne mogu bez njega” REKLA je ona i briznula u plač, dok su je zbog toga pojedini učesnici osudili, a među njima i Mladen Vuletić, jedan od najvećih kritičara ove nesvakidašnje veze u vili “Parova”:

“Nije plakala kada se ‘vatala sa Požgajem po ceo dan po kući! “ prisetio se Mladen Milijaninih “grehova”.

Međutim, na kraju se ispostavilo da je sve zapravo igra produkcije…Voditeljka je ubrzo poslala Milijanu u tajnu sobu gde ju je čekalo iznenađenje. Tamo je preživela novi mini nervni slom kada je videla da joj se dragi vratio…

Podijeli članak: